首页
登录
职称英语
According to the BBC correspondent, the Greeks are worried that Annan has offere
According to the BBC correspondent, the Greeks are worried that Annan has offere
游客
2024-08-12
58
管理
问题
According to the BBC correspondent, the Greeks are worried that Annan has offered too much to the______side. [br]
Representatives of the Greek and Greek Cypriot Governments have expressed concern of changes made by the UN Secretary General Kofi Annan to the Cyprus reunification plan. The BBC correspondent at the talks says the Greeks are worried he’ s offered too much to the Turkish side. The UN plan says the Turkish Cypriots must give up some territory whilst the number of Greeks allowed back has been reduced.
Iraqi demonstrators, many of them disciples of a Shiite cleric, clashed again Monday with US troops in Baghdad and other Iraqi cities. At least eight Americans and more than thirty Iraqis have been reported killed in the rallying. But the United States says it remains firmly committed to handing over power to the Iraqi people on June 30th despite new questions about Iraq’ s o-verall stability.
选项
A、More than 8.
B、More than 13.
C、More than 38.
答案
C
解析
新闻中提到At least eight Americans and more than thirty Iraqis have been reported killedin the rallying.,即共死亡38人,C项正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3715975.html
相关试题推荐
AccordingtotheBBCcorrespondent,theGreeksareworriedthatAnnanhasoffere
AccordingtotheBBCcorrespondent,theGreeksareworriedthatAnnanhasoffere
AccordingtotheBBCcorrespondent,theGreeksareworriedthatAnnanhasoffere
AccordingtotheBBCcorrespondent,theGreeksareworriedthatAnnanhasoffere
Accordingtoonespeaker,wecouldskip______ifweareshortoftime.[br][ori
Accordingtoonespeaker,wecouldskip______ifweareshortoftime.[br][ori
Accordingtoonespeaker,wecouldskip______ifweareshortoftime.[originalt
Thephysicalfitnessinstructor’scourseisofferedasa【D1】______.Thisemp
Thephysicalfitnessinstructor’scourseisofferedasa【D1】______.Thisemp
Thephysicalfitnessinstructor’scourseisofferedasa【D1】______.Thisemp
随机试题
Iwanttomakeuseofthisshortgatheringtomakeclearourworkingrequirem
TheSpaceAge______inOctober1957whenthefirstartificialsatellitewaslau
【B1】[br]【B16】A、forB、atC、onD、aboutB此题考查的是look动词短语和文章的语义衔接。第二段第一句是说“所有的国家都赞同
Hewas______totellthetrutheventohisclosestfriend.A、toomuchofacoward
下列关于公司债券上市的说法中,错误的是()。A:债券发行额不低于人民币一千万元
地西泮的催眠作用机制是A.抑制前列腺素合成酶,使前列腺素合成减少 B.选择性抑
(2018年真题)根据问卷设计中问题的排序原则,下列正确的排列顺序是()。
制定、发布对银行业金融机构监督管理的规章、规则的机构是()。 A.全国人大
关于远期交易与期货交易的区别,下列描述错误的是()。A.期货交易和远期交易都是
某调水枢纽工程主要由泵站和节制闸组成,其中泵站设计流量120m3/s,安装
最新回复
(
0
)