首页
登录
职称英语
According to the BBC correspondent, the Greeks are worried that Annan has offere
According to the BBC correspondent, the Greeks are worried that Annan has offere
游客
2024-08-12
58
管理
问题
According to the BBC correspondent, the Greeks are worried that Annan has offered too much to the______side. [br]
Representatives of the Greek and Greek Cypriot Governments have expressed concern of changes made by the UN Secretary General Kofi Annan to the Cyprus reunification plan. The BBC correspondent at the talks says the Greeks are worried he’ s offered too much to the Turkish side. The UN plan says the Turkish Cypriots must give up some territory whilst the number of Greeks allowed back has been reduced.
The former chief weapons inspector of the United Nations has criticized British Prime Minister Tony Blair. Hans Blix said that Mister Blair did not think carefully when examining intelligence about weapons in Iraq before the war started. Mister Blix also said that the United States and Britain should have permitted him to complete his work in Iraq. He said weapons inspectors would have realized in time that the intelligence received from Iraqi exiles was wrong.
选项
A、The US and Britain have made a thorough examination on weapons before they started war.
B、The UN weapons inspection has been in abeyance because of the war.
C、The US and Britain have found evidence that Iraq owned some atomic weapons.
答案
B
解析
新闻提到Mister Blix要求英美两国允许他complete his work in Iraq,此句说明核武器核查并没有完成,因为战争而被搁置了,故B项正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3715976.html
相关试题推荐
AccordingtotheBBCcorrespondent,theGreeksareworriedthatAnnanhasoffere
AccordingtotheBBCcorrespondent,theGreeksareworriedthatAnnanhasoffere
Accordingtoonespeaker,wecouldskip______ifweareshortoftime.[br][ori
Accordingtoonespeaker,wecouldskip______ifweareshortoftime.[originalt
Thephysicalfitnessinstructor’scourseisofferedasa【D1】______.Thisemp
Thephysicalfitnessinstructor’scourseisofferedasa【D1】______.Thisemp
Thephysicalfitnessinstructor’scourseisofferedasa【D1】______.Thisemp
Thephysicalfitnessinstructor’scourseisofferedasa【D1】______.Thisemp
Thephysicalfitnessinstructor’scourseisofferedasa【D1】______.Thisemp
Thephysicalfitnessinstructor’scourseisofferedasa【D1】______.Thisemp
随机试题
【B1】[br]【B9】[originaltext]Shynessisthe.causeofmuchunhappinessfora
提高意识raiseawareness
Seals【B1】______somanyneedsofthepeoplewholiveintheFarNorth.Theme
下列某二类高层建筑写字楼按A类火灾场所设置灭火器的选择中,哪几项是正确的?(
根据《公路水运工程试验检测信用评价办法》,试验检测机构信用评分对应的信用等级分别
根据《商业银行董事履职评价办法(试行)》,商业银行董事履职过程中出现下列情形的,
下列关于法定继承人的范围和顺序的表述中,错误的是()。A.对公、婆尽了主要赡
《马丘比丘宪章》对城市规划编制工作产生了什么影响( )。A.城市规划的图纸表达
以下墙面装修材料中燃烧性能为B1级的是()。A.难燃胶合板 B.水泥刨花板
建筑结构的组成中,下列属于设备体系是( )。A.排水系统 B.供电系统 C
最新回复
(
0
)