首页
登录
职称英语
Every year in all kinds of different countries around the world, a small number
Every year in all kinds of different countries around the world, a small number
游客
2024-07-29
49
管理
问题
Every year in all kinds of different countries around the world, a small number of people win huge (11) in lotteries. People are always dreaming of (12) millions of dollars overnight in a lottery. People (13) wonder what they would do if they won one of the large sums of money. They have many (14) ideas. Some people say they would give it away to charities. Others say they would give most of it to their (15) . Some people just list all the things they would buy. [br]
Every year in all kinds of different countries around the world, a small number of people win huge (11) prizes in lotteries. People are always dreaming of (12)winning millions of dollars overnight in a lottery. People (13)often wonder what they would do if they won one of the large sums of money. They have many (14) different ideas. Some people say they would give it away to charities. Others say they would give most of it to their (15) families. Some people just list all the things they would buy.
选项
答案
different
解析
根据原文(14)处可得出答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3697068.html
相关试题推荐
Everyyearinallkindsofdifferentcountriesaroundtheworld,asmallnumber
Everyyearinallkindsofdifferentcountriesaroundtheworld,asmallnumber
Everyyearinallkindsofdifferentcountriesaroundtheworld,asmallnumber
Inmanycountries,presidential(elect)______isheldevery4years.election句子意
Outteachersaidthatthemoon(travel)______aroundtheearth.travels句子意为:我们老师
Ladiesandgentlemen,Wearedelightedtowelcomefriends,(11)fromaround
Ladiesandgentlemen,Wearedelightedtowelcomefriends,(11)fromaround
Ladiesandgentlemen,Wearedelightedtowelcomefriends,(11)fromaround
Ladiesandgentlemen,Wearedelightedtowelcomefriends,(11)fromaround
Ladiesandgentlemen,Wearedelightedtowelcomefriends,(11)fromaround
随机试题
【B1】[br]【B4】A、themselvesB、theirC、theirownCofone’sown意为“某人自己的”。
Mr.Blackwasyoungandable.Thebosslikedhim.Lastmonthhewassentto
Backintheday,agoodreportcardearnedyouaparentalpatontheback,b
Inherearlydaysasanemergencyroomphysician,Dr.JoannaMeyertreateda
Neon(霓虹)istoHongKongasredphoneboothsaretoLondonandfogistoSan
()不是影响硫铵结晶于母液中成长速率和晶形的因素。A.母液中杂质 B.母液
一个有远大理想和坚强意志的人,难以被任何困难和心理压力所压服,这说明此人具有良好
患者,男性,27岁。农民。因发热、头痛、腰痛、口鼻出血5天入院。20天前参加秋收
110(66)kV及以上电压等级变电站应至少配置两路站用电源。
当前中国经济正在发生的三个根本性转变是()。 A.经济发展方式的根本性转变
最新回复
(
0
)