首页
登录
职称英语
Ever since humans have inhabited the earth, they have made use of various for
Ever since humans have inhabited the earth, they have made use of various for
游客
2024-07-02
48
管理
问题
Ever since humans have inhabited the earth, they have made use of various forms of communication. Generally, this expression of thoughts and feelings has been form of oral speech. When there is a language barrier, communication is accomplished through sign language in which motions stand for letter, words, and ideas. Tourists, the deaf, and the mute have had to resort to this form of expression. Many of these symbols of whole words are very picturesque and exact and can be used internationally; spelling, however, cannot.
Body language transmits ideas or thoughts by certain actions, either intentionally or unintentionally. A wink can be a way of flirting or indicating that the party is only joking. A nod signifies approval, while shaking the head indicates a negative reaction.
Other forms of nonlinguistic language can be found in Braille (a system of raised dots read with the fingertips), signal flags, Morse code, and smoke signals. Road maps and picture signs also guide, warn and instruct people.
While verbalization is the most common form of language, other systems and technique also express human thoughts and feeling.
选项
A、Everybody uses only one form of communication.
B、Nonlinguistic language is very useful to foreigners.
C、When a language is a barrier, people will find other forms of communication.
D、Although other forms of communication exist, oral speech is .the fastest.
答案
C
解析
主旨大意题。选项A与文章内容不符,选项 B太具体,不足以表达整篇文章的大意,而选项D,文中没有提到。选项C则概括地表达了本文的大意。故选项C为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3659611.html
相关试题推荐
Beijingisfilledwithpeoplefrom______(vary)partsoftheworld.various词性转换。
Humansaredependentonoxygenandwaterfor(survive)______.survival根据句子结构,这里需
HumansarethedominantspeciesonplanetEarth.Theirnumbersareincreasing
Various(fortune)______hadmadehersad.misfortunes本题测试的是构词法。全句的意思是:“各种不幸遭遇使她很
Alltypesofwaterpollutionare(harm)______tothehealthofhumansandanimals
Theyinsistthatacomputer______onlywhatourthinkinghumanshaveplanned.A、
Eversincehumanshaveinhabitedtheearth,theyhavemadeuseofvariousfor
Wewouldliketohavesamplesofvarioussizesofyourproducttogetherwiththe
Thewritergave(variety)______reasonsforhavingwrittenthebook.various本题考点
Thenewdrugwillnotbeputonthemarket_____ithasprovedsafeonhumans.A、
随机试题
WhichofthefollowingisNOTaminimalpair?A、beat/bitB、pin/binC、kin/kingD、c
Inthepasttwentyyears,therehasbeenanincreasingtendencyforworkers
[originaltext]W:Goodmorning,I’dliketwoofthis,please.M:Isthatincol
[originaltext]M:Whowereyoutalkingto?W:Astranger.Hewantedtofindthe
Theycallthemthenewbreadearners.Theyarewomen,andtheyaresettota
以下作品中,属于汇编作品的有( )。A.《鲁迅全集》 B.《聂耳传》 C.
受体酪氨酸激酶包括()。A.嗅神经元受体 B.视杆细胞受体 C.促甲状腺素
A.耐酸青霉素 B.7-位含甲氧基的头孢菌素 C.3-位含乙酰氧基亚甲基的头
共用题干 一般资料:求助者,男性,17岁,高中二年级学生。案例介绍:该求助者是
下列有关琥珀酰胆碱哪个叙述是错误的A.属于非除极化型肌松药 B.与抗胆碱酯酶药
最新回复
(
0
)