首页
登录
职称英语
[originaltext] As more and more people lose their jobs, now it is perhaps the
[originaltext] As more and more people lose their jobs, now it is perhaps the
游客
2024-06-14
74
管理
问题
As more and more people lose their jobs, now it is perhaps the time to consider the experience of unemployment. What are the first feelings? Well, losing a job, or not being able to find one, almost always brings unwelcome changes. If you’ve lost a job, the first feeling is often one of shock. As well as the loss of income, many people find the whole routine of their life is shattered. their contact with other people reduced, their ambitions halted and their identity as a worker removed.
At first there may be good feelings too. A new and better job is just around the corner. It’s nice to be able to lie in bed in the morning or spend more time with the children; have more time to think. But, unless a better job does turn up, the chances are the days start getting longer. and time becomes harder to fill. Many people pass through periods of difficulty in sleeping and eating. They feel irritable and depressed, often isolated and lonely.
Despite all these problems though, unemployment can be a chance for a fresh start. You can discover that it provides an opportunity to sort out or rethink what you want from life and how best you can get it. You can use the time to plan how to field a new job, learn a new skill, develop your hobbies or see if you can run your own business.
选项
A、They need more help from society and home.
B、Their life is miserable and desperate.
C、They can seek for a fresh start in life.
D、They have both miseries and prospects.
答案
D
解析
What does the author think of unemployed people?
四个选项都是关于一类人的描述,由此推断,本题的问题可能是提问此类人的状态或者对此类人的评价。文中前半部分描述了失业者的尴尬处境,最后一段说出了他们也有了重新规划自己生活、事业的机会。可见,失业者的生活是既有苦难又有收获的。故正确答案为D)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3633908.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Excuseme,Ithinkthere’samistakeinourbill.Wedidn’tha
[originaltext]M:Excuseme,Ithinkthere’samistakeinourbill.Wedidn’tha
[originaltext]M:Wearebothfreethisafternoon.Shallwegosurfing?W:Gosu
[originaltext]M:Wearebothfreethisafternoon.Shallwegosurfing?W:Gosu
ThereweremanygreatartistsduringtheRenaissance.Perhapsthemostfamous
ThereweremanygreatartistsduringtheRenaissance.Perhapsthemostfamous
IfpeoplewalkthroughthestreetsinthecenterofLondononaSunday,whatis
Manypeoplecatchacoldinthespringtimeorfall.Itmakesus【T1】______:if
Manypeoplecatchacoldinthespringtimeorfall.Itmakesus【T1】______:if
Manypeoplecatchacoldinthespringtimeorfall.Itmakesus【T1】______:if
随机试题
IfyouflyovertheNazcaDesertalongthesoutherncoastofPeru,youwill
Thecash-for-clunkersprogramturnedouttobeaboonforAsianautomakersa
Wherearethewoman’sfamilygoingtospendsummer?[br][originaltext]W:Charl
某投资者参与保证金买空交易,初始保证金比率为40%,保证金最低维持率为20%,投
骨盆骨折后急诊导不出尿液时首先需考虑除外A.出血性休克 B.后尿道损伤 C.
以下说法错误的是()。A.债券的投资人包括中央政府、地方政府、金融机构、公司和
腰部外伤后出现疼痛和镜下血尿,下列哪项护理措施是正确的A.绝对卧床休息 B.可
220kV及以上无人值守变电站应通过硬接点经监控系统将()等送往调控中心,较低电
把下列的六个图形分为两类,使每一类图形都有各自的共同特征或规律,分类正确的一项是
关于投标文件的送达与签收的说法,正确的是()。A.投标人应当在投标截止时间前,将
最新回复
(
0
)