首页
登录
职称英语
[originaltext] Good afternoon. I want to thank Professor Jones for giving me
[originaltext] Good afternoon. I want to thank Professor Jones for giving me
游客
2024-06-10
66
管理
问题
Good afternoon. I want to thank Professor Jones for giving me the opportunity to talk to you students today about Alaska. One of the things that concerns me most is the future of Alaska environment. About 20 years ago before going on a wilderness re search expedition, I visited Anchorage, the largest city in Alaska. it was then a small city of 40,000 inhabitants, surrounded by a quiet wilderness. When I made a recent trip to update my early work, I found amazing changes. Anchorage now has 180,000 people, more than four times as many as in 1960. Those skyscrapers, shopping centres and all the accompanying crowds and traffic jeans. The forests and mountains are still nearby, But they seem diminished by the city’s great size. The discovery of oil in 1968 on the north slope of Alaska caused many of these changes. The construction of the oil pipeline brought increased wealth to the state. However, there have been too many people moving to Alaska in a short period to work on the pipeline. There was not enough housing and transportation. I think Alaska must make important decisions soon. Alaska needs to decide how to develop their natural resources and mineral wealth without destroying the wilderness and harming the wild life. What is decided on now will affect generations to come.
选项
A、More and more people moved in this city.
B、Oil was found in this area.
C、There are more and more forests outside the city.
D、The housing and transportation are improved greatly.
答案
B
解析
该题问“据这位学者介绍,阿拉斯加近年来发生变化的主要原因是什么?”文中提到The discovery of oil in 1968 on the north slope of Alaska caused many of these changes。(1968年阿拉斯加北部山坡上石油的发现导致了这些变化。)故[D]“这个地区发现了石油”正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3627576.html
相关试题推荐
[originaltext]Sincethefirstprehistoricartistdrewthefirstpictureson
[originaltext]Sincethefirstprehistoricartistdrewthefirstpictureson
[originaltext]Goodafternoon.IwanttothankProfessorJonesforgivingme
[originaltext]Goodafternoon.IwanttothankProfessorJonesforgivingme
[originaltext]M:Look,I’msorryIdidn’tturnupforthematchyesterday,but
[originaltext]M:Look,I’msorryIdidn’tturnupforthematchyesterday,but
[originaltext]M:Look,I’msorryIdidn’tturnupforthematchyesterday,but
[originaltext]M:Look,I’msorryIdidn’tturnupforthematchyesterday,but
[originaltext]M:Look,I’msorryIdidn’tturnupforthematchyesterday,but
[originaltext]Manychildrenfirstlearnthevalueofmoneybyreceivingan
随机试题
Weshould______withthedoctor’srequest.A、consultB、concealC、consentD、compl
[audioFiles]audio_eusm_0215(20106)[/audioFiles]A、It’seasytoprepare.B、It’st
ClearMacroCEOMikeSimcock,whohas25yearsofprofessionalassetmanagemen
Completetheformbelow.WriteNOMORETHANTWOWORDSAND~ORANUMBERfo
免疫的现代概念是()。A.机体抗感染的防御功能 B.机体清除自身损伤、衰老细
图2表示植物根毛细胞从土壤中吸收某矿质离子的过程。该矿质离子跨膜进入根毛细胞的方
按照《证券公司和证券投资基金管理公司合规管理办法》及配套自律规则的要求,以下选项
(2010年真题)超过土地使用权出让合同约定的动工开发日期满一年未动工开发的,最
某地下2层超市,总建筑面积4000m2,地下二层地面与室外出入口地坪的高差为11
下列关于工程合理使用年限的说法,错误的是()。A.工程的地基基础、主体结构能保证
最新回复
(
0
)