首页
登录
职称英语
[originaltext] Since the first prehistoric artist drew the first pictures on
[originaltext] Since the first prehistoric artist drew the first pictures on
游客
2024-06-10
64
管理
问题
Since the first prehistoric artist drew the first pictures on the walls of a cave, artists have been using stone, clay, paint, jewels, metals and hundreds of other materials to tell the story of the history of the world.
Building, paintings and clothing styles can tell us what people thought and felt about their world.
Cave paintings from the Old Stone Age show us animals and hunters. But more important, they also show us the weapons that were in use in prehistoric times. They show that fire was used, and that people had learned to make sewing needles from bone, and that stone tools had been invented for digging and cutting. Some roughly formed images have been found in the caves, too, showing that cave dwellers appreciated the beauty of the human form.
In the New Stone Age, people learned to weave cloth. They didn’t have to depend on animals’ skins for clothing. They also learned to build houses, since the best farming land was far away from the mountain caves in which their forefathers had lived.
选项
A、Construction materials could easily be found.
B、There were no caves where they worked.
C、They were tired of living in caves.
D、There were fewer caves available.
答案
B
解析
该题问“为什么古代人们学会建造房屋?”文中提到They also learned to build houses,since the best farming land was far away from the mountain caves in which their forefathers had lived.(人们学会了建造房屋,因为最好的耕地离他们的祖先住的洞穴较远。)故[B]“他们工作的地方没有洞穴”符合题意。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3627583.html
相关试题推荐
[originaltext]Sincethefirstprehistoricartistdrewthefirstpictureson
[originaltext]Sincethefirstprehistoricartistdrewthefirstpictureson
[originaltext]Sincethefirstprehistoricartistdrewthefirstpictureson
[originaltext]AnewschoolyearhasbeguninAmerica.Butsomechildrendo
[originaltext]Goodafternoon.IwanttothankProfessorJonesforgivingme
[originaltext]M:Look,I’msorryIdidn’tturnupforthematchyesterday,but
[originaltext]M:Look,I’msorryIdidn’tturnupforthematchyesterday,but
[originaltext]M:Look,I’msorryIdidn’tturnupforthematchyesterday,but
[originaltext]Manychildrenfirstlearnthevalueofmoneybyreceivingan
[originaltext]Manychildrenfirstlearnthevalueofmoneybyreceivingan
随机试题
______referstoawayofshorteningalongerwordintoashorterform.A、Borrowin
Forsomeeducators,thereisnothingwrongwithfunandgames.Agroupcalle
Whichofthefollowingwritersdidn’tbelongtothepoetsinAmericanColonialP
A.interactionB.experiencedC.reflectD.response
[originaltext]W:I’mFaithSmith.Thisweekonourprogram,wewilllookatinte
Haveyouevermadeaprofitfromwalkingadog?Doyoulikeworkingaloneor
部分地方政府希望通过开通政务微博来改善与民众的沟通,他们认为,通过政务微博可以
采用SBR反应器除磷脱氮,下列哪几项条件是必要的?( )A.缺氧厌氧好氧条件的
国家电网公司运维检修部(以下简称“国网运检部”)履行的职责包括:(五)组织变电站
(2021年真题)下列业务中,属于中央银行信贷业务的是()A.代理发行国家债券
最新回复
(
0
)