首页
登录
职称英语
[originaltext] With the development of science, scientists have discovered m
[originaltext] With the development of science, scientists have discovered m
游客
2024-05-12
55
管理
问题
With the development of science, scientists have discovered more about the world. Scientists say world coastal areas must prepare now for a rise in sea levels. No matter what action is taken, scientists say there are already enough greenhouse gases in the atmosphere to cause a major warning. As a result, scientists and government officials are focusing on how society might adapt to rising sea levels, changing agricultural zones, changing climates and other problems.
Already, state and local governments along the coast of the United States are starting to plan for a possible longterm rise in the sea level, and a few have taken action to cope with it. Agricultural researchers are developing heat-resistant and draught-resistant crops that might replace traditional crops if the climate changes. How long it will take for maximum warming to be reached is uncertain because the oceans slow such warming. Most scientists expect the maximum warming to take place by the second half of this century.
If levels of greenhouse gases in the atmosphere double, sea levels will rise; estimates of the average rise are from 1.5 feet to 6.5 feet. Some leading experts expect a rise of I meter, a little more than three feet.
选项
A、Greenhouse gases.
B、Over-exploitation of the beach.
C、Change of agricultural zones.
D、Change of climates.
答案
A
解析
According to the passage,what has caused the rise in sea levels?
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3594671.html
相关试题推荐
[originaltext]HowdoAmericanhusbandsfeelabouthavingworkingwives?Ma
[originaltext]Weallscreamforwaterwhenthirsty.Butdoyouknowthatin
[originaltext]John:IfIunderstandyoucorrectly,Mr.David,youweredriving
[originaltext]John:IfIunderstandyoucorrectly,Mr.David,youweredriving
[originaltext]M:Excuseme,mayIhavesomeinformationaboutthereceptionpar
[originaltext]W:Jack,wouldyouminddrivingmetothestation?M:Surelynot.
[originaltext]W:Jack,wouldyouminddrivingmetothestation?M:Surelynot.
[originaltext]W:Jack,wouldyouminddrivingmetothestation?M:Surelynot.
[originaltext]W:Jack,wouldyouminddrivingmetothestation?M:Surelynot.
[originaltext]W:Jack,wouldyouminddrivingmetothestation?M:Surelynot.
随机试题
Whenyoustayinaforeigncountryforsometime,yougetusedtothepeople’s_
Decidewhichofthechoicesgivenbelowwouldbestcompletethepassageifi
TranslatetheunderlinedphraseintoChinese.Don’ttrytobuildmodelswhenyo
用典型洪水同频率放大推求设计洪水,则有()。A.设计洪水过程线的峰不一定等于
A.尺肤粗糙,如枯鱼之鳞 B.尺肤肿胀,按之凹陷不起 C.尺肤热甚 D.尺
人工干燥时,一般药材的干燥温度不超过A.30℃B.40℃C.50℃D.80℃E.
甲公司生产A产品,年销售量500万件,2017年市场上A产品的市场售价为10元/
关于滴定管的说法正确的是A、滴定管按其容量大小分为常量和微量滴定管两类 B、常
关于房地产开发项目市场定位的策略说法正确的是( )。A.避强定位策略的缺点是有
下列选项中,属于补偿性工资差别的是()。A.劳动强度和劳动条件 B.从业时的
最新回复
(
0
)