首页
登录
职称英语
The United States Department of Education says there are more than 2,400 Ame
The United States Department of Education says there are more than 2,400 Ame
游客
2024-05-11
50
管理
问题
The United States Department of Education says there are more than 2,400 American colleges and universities. About 100 of these four-year schools began as public 【B1】______colleges, and continue to teach agriculture. They are called land 【B2】______colleges or universities. Federal land grants supported the building of most of the 【B3】______state universities in the United States.
The idea of the land grant college was 【B4】______more than 100 years ago by Congressman Justin Smith Morrill of Vermont. In 1862,he wrote 【B5】______to create such a college in each state.
The name land grant came from the kind of 【B6】______provided by the federal government. It gave each state thousands of hectares of land. The money 【B7】______by the land was to be used to support the college.
The 【B8】______government wanted people in each state to learn better ways to farm. Mr. Morrill and others 【B9】______. A later law helped agricultural colleges develop new ideas in farm science. 【B10】______
One land grant school is the Pennsylvania State University in University Park, Pennsylvania. About 4,000 students from other countries now attend Penn State. It costs between 28,000 and 34,000 dollars a year to attend. 【B11】______. [br] 【B11】
The United States Department of Education says there are more than 2,400 American colleges and universities. About 100 of these four-year schools began as public (36) agricultural colleges, and continue to teach agriculture. They are called land (37) grant colleges or universities. Federal land grants supported the building of most of the (38) major state universities in the United States.
The idea of the land grant college was (39) developed more than 100 years ago by Congressman Justin Smith Morrill of Vermont. In 1862,he wrote (40) legislation to create such a college in each state.
The name land grant came from the kind of (41) aid provided by the federal government. It gave each state thousands of hectares of land. The money (42) earned by the land was to be used to support the college.
The (43) federal government wanted people in each state to learn better ways to farm. Mr. Morrill and others (44) saw a need for universities to teach agriculture science to improve what was then an important national industry. A later law helped agricultural colleges develop new ideas in farm science. (45) It created an agriculture experiment center at each land grant college to help farmers solve problems.
One land grant school is the Pennsylvania State University in University Park, Pennsylvania. About 4,000 students from other countries now attend Penn State. It costs between 28,000 and 34,000 dollars a year to attend. (46) Officials say it is possible for graduate students to get financial aid by working for the university as a teaching or research assistant.
选项
答案
Officials say it is possible for graduate students to get financial aid by working for the university as a teaching or research assistant
解析
听写关键 graduate students,financialaid,teaching,research assistant
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3593394.html
相关试题推荐
[originaltext]Amongwesternrichcountries,peopleintheUnitedStateswor
[originaltext]Amongwesternrichcountries,peopleintheUnitedStateswor
[originaltext]AlotofpeopleintheUnitedStatesarecoffeedrinkers.Ove
[originaltext]AlotofpeopleintheUnitedStatesarecoffeedrinkers.Ove
TheUnitedStatesDepartmentofEducationsaystherearemorethan2,400Ame
TheUnitedStatesDepartmentofEducationsaystherearemorethan2,400Ame
TheUnitedStatesDepartmentofEducationsaystherearemorethan2,400Ame
TheUnitedStatesDepartmentofEducationsaystherearemorethan2,400Ame
TheUnitedStatesDepartmentofEducationsaystherearemorethan2,400Ame
TheUnitedStatesDepartmentofEducationsaystherearemorethan2,400Ame
随机试题
PASSAGEFOUROpen-minded.从文章第五段德库安所取得的成就以及最后一段第二句中的international—mindedinheritor
[originaltext]Atfirst,mostAmericansdidn’tthinktherewasanythingpart
刺绣(embroidery)是一种具有悠久历史的传统中国手工艺品(handicraftart)。刺绣是用绣针和彩线在织物绣制各种图案。传统刺绣既可以单
Thefollowingisalistofsignsforpublicattention.Afterreadingit,youare
填写病案首页时,疾病诊断的填写顺序应遵循的基本原则是()A.对一个复杂的
有一批灯泡共1000箱,每箱200个,现随机抽取20箱并检查这些箱中的全部灯泡,
以下处方的"后记"内容中,不正确的是A.药品费用 B.医师签章 C.发药药师
52、智能变电站标准中定义的发送GOOSE报文服务不允许客户以未经请求和未确认
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
共用题干 一般资料:求助者,男性,41岁,高中毕业,已婚。案例介绍:半年多前的
最新回复
(
0
)