首页
登录
职称英语
Online Shopping[img]2013w37/ct_eusj_euswriting_0046_20138[/img]1.上图为某城市居民网上购物占
Online Shopping[img]2013w37/ct_eusj_euswriting_0046_20138[/img]1.上图为某城市居民网上购物占
游客
2024-05-02
64
管理
问题
Online Shopping
1.上图为某城市居民网上购物占购物总额的比例图,请描述其变化
2.请分析变化的原因
3.你对网上购物的看法是……
选项
答案
Online Shopping
It is shown in the graph that from 2005 to 2009, the ratio of online shopping to total shopping in City X has increased drastically from 2% to 12%.
There are several reasons for the increase of online shopping. Firstly, online shopping is convenient. Just by browsing some web pages and clicking the mouse, you can buy various goods without stepping out of the house. Secondly, buying online saves money. It is estimated that the prices of online goods are usually 12% lower than those of the goods in the shops because, apparently, running an online store saves rent, workforce, and other expenses. Thirdly, online shopping is safe. You do not need to pay for the goods until they are delivered to your house, checked and proved to be exactly what you want; thus both your money and goods are protected.
With so many benefits of online shopping, no wonder more and more people are taking to it. I am totally in favor of shopping online, hoping that one day everything can be bought this way.
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3581156.html
相关试题推荐
[originaltext]Aftershoppingformostoftheday,acouplereturntofindt
Whenshoppingonline,itisimportanttobearafewbasicsinmind.Notonl
Whenshoppingonline,itisimportanttobearafewbasicsinmind.Notonl
Whenshoppingonline,itisimportanttobearafewbasicsinmind.Notonl
Whenshoppingonline,itisimportanttobearafewbasicsinmind.Notonl
Whenshoppingonline,itisimportanttobearafewbasicsinmind.Notonl
Whenshoppingonline,itisimportanttobearafewbasicsinmind.Notonl
Whenshoppingonline,itisimportanttobearafewbasicsinmind.Notonl
Whenshoppingonline,itisimportanttobearafewbasicsinmind.Notonl
Whenshoppingonline,itisimportanttobearafewbasicsinmind.Notonl
随机试题
Thegiant(巨人)hadabighouseandabeautifulgarden.Onedayinthesummer
Whatkindofdrinkdidthemanorder?[originaltext]W:Goodafternoon,sir.M:G
不断增加beontherise;beincreasing
【B1】[br]【B17】A、takenB、thrownC、blownD、suckedD动词辨义题。根据上下义可知碎片被吹到房间的一个角落,然后被吸
BasicsaboutSpringBreakSafety1.Travelsafety■Validdriving【T1】______
患者,男性,40岁。因混合痔行痔核切除术,护士指导病人最合适的术后卧位是A.头低
顺经汤的组成是A.当归、熟地、沙参、白芍、茯苓、黑荆芥、丹皮 B.当归、生地、
简述现代企业人力资源管理各个历史发展阶段的特点。
男性,20岁,轻度腹泻,伴黏液便4年。肠镜检査,结肠黏膜广泛密布的米粒到黄豆大的
2×19年1月1日,甲公司与乙公司签订一项租赁合同,将当日购入的一幢写字楼出租给
最新回复
(
0
)