首页
登录
职称英语
[originaltext] Americans learn sports as part of their education. They learn
[originaltext] Americans learn sports as part of their education. They learn
游客
2024-05-01
58
管理
问题
Americans learn sports as part of their education. They learn two or more ball games, such as football or basketball. At high school, they choose groups of boys or girls to make teams. They choose those who are best at that sport. These teams compete against teams from other schools. In many schools, students learn wrestling, running, tennis, golf and swimming. They have teams for some of these sports, too.
The games between schools are often very exciting. Other students, the ones not on the team, love to watch them. They let everyone know this by shouting and cheering when their team plays well.
There is a special club of girls and boys, mostly girls, who jump up and down and shout for their football team. They call themselves cheerleaders, because they lead everyone in shouts and cheers. They wear clothes of a special color—the color of their school’s team. The football players wear that color, too. Each school has a team color and a team name. Cheerleaders call out the team name in their cheers. They practice many hours to learn the special .jumping and cheering moves. Cheerleading is almost a sport itself.
Every classroom has an American flag in it. From elementary to high school, students start each day by standing up and showing respect to the flag. They put their hands over their hearts and say "the Pledge of Allegiance". This is a promise to the country, which was written by people who came to the US over 200 years ago. By standing and showing respect to the flag, people think about the United States and its freedoms.
19. According to the speaker, who will be chosen to join the team?
20. Why do the girls and boys call themselves cheerleaders?
21. What can we learn about the cheerleaders in this passage?
22. What do the high school students do to start each day in America?
选项
A、They wear the same clothes and shoes as the players.
B、They have to learn the jumping and cheering moves.
C、They love the color and name of their team.
D、They always call out the name of all the players.
答案
B
解析
原文提及“他们花很多时间练习以掌握一些特殊的跳跃和助威动作。”故B正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3579423.html
相关试题推荐
[originaltext]Mr.Stevensonwastheownerofageneralappliancestore.He
[originaltext]Americanslearnsportsaspartoftheireducation.Theylearn
[originaltext]Somedesertanimalscansurvivetheverystrongsummerheata
[originaltext]Somedesertanimalscansurvivetheverystrongsummerheata
[originaltext]W:Whatdidyouthinkaboutthemovie?M:Well...IthinkHarryP
[originaltext]W:Whatdidyouthinkaboutthemovie?M:Well...IthinkHarryP
[originaltext]W:Whatdidyouthinkaboutthemovie?M:Well...IthinkHarryP
[originaltext]M:First,Iwanttothankyouforagreeingtothissurvey.Thisi
[originaltext]M:Doyouknowwhetherourhealthinsurancecoversexpensesford
[originaltext]M:Doyouknowwhetherourhealthinsurancecoversexpensesford
随机试题
WhichofthefollowingisNOTaminimalpair?A、beat/bitB、pin/binC、kin/kingD、c
Inthepasttwentyyears,therehasbeenanincreasingtendencyforworkers
[originaltext]W:Goodmorning,I’dliketwoofthis,please.M:Isthatincol
[originaltext]M:Whowereyoutalkingto?W:Astranger.Hewantedtofindthe
Theycallthemthenewbreadearners.Theyarewomen,andtheyaresettota
以下作品中,属于汇编作品的有( )。A.《鲁迅全集》 B.《聂耳传》 C.
受体酪氨酸激酶包括()。A.嗅神经元受体 B.视杆细胞受体 C.促甲状腺素
A.耐酸青霉素 B.7-位含甲氧基的头孢菌素 C.3-位含乙酰氧基亚甲基的头
共用题干 一般资料:求助者,男性,17岁,高中二年级学生。案例介绍:该求助者是
下列有关琥珀酰胆碱哪个叙述是错误的A.属于非除极化型肌松药 B.与抗胆碱酯酶药
最新回复
(
0
)