首页
登录
职称英语
[originaltext] Since 2004, Time magazine has six times conducted a poll to n
[originaltext] Since 2004, Time magazine has six times conducted a poll to n
游客
2024-04-29
56
管理
问题
Since 2004, Time magazine has six times conducted a poll to name the 100 most influential people in the world. Only one person has appeared on all six lists, Oprah Winfrey. In 1976, Oprah Winfrey left Tennessee State University as an honor student and set out to further her interest in media, nurtured by working at the university’s radio station as a newscaster. After she got the first job after graduation, she began to break the perceived prejudice for a young black woman in America, becoming the first black woman and the youngest person ever to work as a reporter for WTVF-TV. Reporting the news didn’t seem to be a perfect fit for her though, as she had a habit of getting too emotionally involved in the stories she was reporting on, which didn’t always please her superiors. It did, however, make her ideally suited for a more interactive platform instead. In 1986, a talk show called "AM Chicago" on the WLS-TV station was ranking last in the ratings. Oprah was able to turn around the show’s falling ratings, taking it straight to number one and in the process setting down the foundations for a new style of talk show. Oprah had been able to be appealed to all ages, races and status holders. Her secret? She wasn’t just talking, she was also listening. Her fearless courage in holding up her own dark past to the public meant she could really connect with her guests and her audience.
20. What did Oprah do in the university?
21. Why was Oprah not the right person to report the news?
22. What made Oprah so popular among people?
选项
A、She was a good listener instead of a talker only.
B、She had made great contributions to her career.
C、She was good at accepting different views.
D、She had courage to express her real ideas.
答案
A
解析
推理判断题。短文中提到奥普拉能吸引不同年龄段、不同种族、不同社会地位的观众,其秘诀是她不仅仅是在说,她还在聆听。由此推断,奥普拉如此受欢迎是因为她不仅仅是一个说话者,还是一个很好的倾听者。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3576835.html
相关试题推荐
[originaltext]Haagen-Dazs(哈根达斯)fromEuropewhichwasstartedin1989isfiv
[originaltext]Haagen-Dazs(哈根达斯)fromEuropewhichwasstartedin1989isfiv
[originaltext]Haagen-Dazs(哈根达斯)fromEuropewhichwasstartedin1989isfiv
[originaltext]Since2004,Timemagazinehassixtimesconductedapollton
[originaltext]Since2004,Timemagazinehassixtimesconductedapollton
[originaltext]Astheworldstrugglestoemergefromtheeconomicnear-colla
[originaltext]M:Lucy,you’reback.Howwasyourfirstdayofschool?W:Itwas
[originaltext]M:Lucy,you’reback.Howwasyourfirstdayofschool?W:Itwas
[originaltext]W:DidyouenjoyyourweekendattheHighlandHotel?I’veheardt
[originaltext]W:DidyouenjoyyourweekendattheHighlandHotel?I’veheardt
随机试题
IdecidedtogotothepartyassoonasI______.A、wouldfinishwhatIwasdoing
Readcarefullythefollowingexcerptonpaidvacationforonlychildemploye
Thisbookisdividedintosixteenunitsthatdealwithtopicsofeverydayconver
Writealetterofabout100wordstothe
用洛必达法则求极限:
依据《担保法》,只能由合同当事人本人提供担保的担保方式是( )。 A、保证
若通货膨胀率为零,那么可以断言现在的1元钱与n年后的1元钱的经济价值是一样的。(
一般期限较长、利率较低,是发展中国家重要的筹资渠道的是()。A:外国政府贷款
季节性资产增加的主要融资渠道有()。A.季节性负债增加 B.公司内部的现金和
(2021年7月真题)下列关于期货交易方式中互联网交易的表述,错误的是()
最新回复
(
0
)