首页
登录
职称英语
[originaltext] Haagen-Dazs(哈根达斯)from Europe which was started in 1989 is fiv
[originaltext] Haagen-Dazs(哈根达斯)from Europe which was started in 1989 is fiv
游客
2024-04-29
57
管理
问题
Haagen-Dazs(哈根达斯)from Europe which was started in 1989 is five to ten times more expensive than regular ice cream. Haagen-Dazs has no advantage at all in price. However, it adopted a unique marketing strategy, and quickly occupied the market, and then became a top ice cream brand. That’s because Haagen-Dazs implements its special strategy. First, Haagen-Dazs never sets up shops in the ordinary crowded supermarkets. Haagen-Dazs leisure fashion shops are located in busy section, and their layout is designed carefully, strongly creating elegant atmosphere. And sometimes, a store layout will cost several million dollars. Compared to other ice cream food, the consumer group of Haagen-Dazs is much smaller. It is understood that the "Haagen-Dazs almost never does television advertising." The majority of its ads are the print ads in some particular media which always have strong visual impact, so its advertisements can lock those superior consumers. Moreover, as long as the consumers have spent $ 500 on its products in total, they can become its members. These members will regularly receive direct mail advertisements. Of course, numerous customers are doing verbal propaganda for Haagen-Dazs, which is a powerful weapon. There is always much originality in Haagen-Dazs’ advertising words, such as the famous one, "Love her, let her eat Haagen-Dazs." These classic and sensational advertisements of Haagen-Dazs have attracted numerous lovers, and they become regulars. Once the product is labeled with love, it may become the love token and the witnesses of lovers’ feelings.
23. What is one of the features of Haagen-Dazs leisure fashion shops?
24. What do we know about the advertisements of Haagen-Dazs?
25. Why do so many lovers become regular customers of Haagen-Dazs?
选项
A、The customers occasionally receive mail ads.
B、The ads are printed on the leaflets.
C、The ads always attract young consumers.
D、They are the print ads with strong visual impact.
答案
D
解析
推理判断题。短文中提到哈根达斯几乎不做电视广告,大部分广告是在一些特定媒体上发布的极富视觉冲击力的平面广告。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3576837.html
相关试题推荐
[originaltext]Haagen-Dazs(哈根达斯)fromEuropewhichwasstartedin1989isfiv
[originaltext]Haagen-Dazs(哈根达斯)fromEuropewhichwasstartedin1989isfiv
[originaltext]Since2004,Timemagazinehassixtimesconductedapollton
[originaltext]Since2004,Timemagazinehassixtimesconductedapollton
[originaltext]Astheworldstrugglestoemergefromtheeconomicnear-colla
[originaltext]Astheworldstrugglestoemergefromtheeconomicnear-colla
[originaltext]M:Lucy,you’reback.Howwasyourfirstdayofschool?W:Itwas
[originaltext]M:Lucy,you’reback.Howwasyourfirstdayofschool?W:Itwas
[originaltext]M:Lucy,you’reback.Howwasyourfirstdayofschool?W:Itwas
[originaltext]W:DidyouenjoyyourweekendattheHighlandHotel?I’veheardt
随机试题
Thoughthecityisnoisy,mostpeopleliketoliveinit.Therearereallym
(Relyingon)theseconvenientmetaphors,politiciansandmilitarycommandersdo
PeoplerespectLucyforherdedicationtopromotecivilsocietyandmakingwomen
[originaltext]M:Thisterribleweatherhasruinedourweekendplan.W:Anyhow,
[originaltext]AfellowhadjustbeenhiredasthenewCEO(ChiefExecutive
抗震设计时,确定带阁楼坡屋顶的多层砌体房屋高度上端的位置,下列说法正确的是(
DNA是所有生物遗传的物质基础。。( )
造成声波衰减的主要原因是:()A.吸收 B.反射 C.散射 D.发散
作业成本法的优点包括()。A.可以获得更准确的产品和产品线成本 B.有助于改
(一)某服装厂系增值税一般纳税人,2015年6月份发生如下经济行为: (1)购
最新回复
(
0
)