首页
登录
职称英语
[originaltext] Vaukin de Silva is a Brazilian Who lives and works in New Yor
[originaltext] Vaukin de Silva is a Brazilian Who lives and works in New Yor
游客
2024-04-18
60
管理
问题
Vaukin de Silva is a Brazilian Who lives and works in New York. Brazil’s most important product is coffee and coffee is Ukin’s business. He works for an international coffee institute. (19) It represents Brazil and several other countries that export coffee. The institute wants more people to drink more coffee. That hasn’t been easy to do for the last few months.
(20) A period of freezing weather destroyed a large part of Brazil’s coffee crop. As a result, there has been a shortage of coffee throughout the world. The shortage has caused prices to go very high. Many people are talking about giving up coffee until the prices come down again. All the countries that are represented in the institute want people to continue drinking coffee. They spend a lot of time explaining the recent rise in price to newspaper reporters. They want the public to understand the reason for the shortage. Among the goal, Vaukin was put in charge of an advertising campaign. The campaign will try to encourage people to keep on blinking coffee.
Sometimes, Vaukin misses the beaches and tropical weather in Rio de Janeiro, but he likes the life in New York. (21) He is young, only 27 yearsold, and he is a good-looking bachelor. There are a lot of women to meet in New York and a lot of places to go with them. When he misses home, there are several Brazilian restaurants where he can go and speak Portuguese, his native language. (22) The last few weeks, however, he’s been too busy to think about anything except coffee prices and his advertising campaign.
19. What does the passage say about the international coffee institute?
20. What cause the recent shortage of coffee throughout the world?
21. What do we learn about Vaukin de Silver?
22. What has occupied Vaukin’s mind for the last few weeks?
选项
A、A visit to several coffee-growing plantations.
B、Coffee prices and his advertising campaign.
C、A vacation on some beautiful tropical beach.
D、A quick promotion and a handsome income.
答案
B
解析
四个选项均是名词词组,核心词汇包括visit,vocation,promotion等。这些行为应该都与短文中提到的男士有关,因此推测本题考查男士的相关行为。短文中指出Vaukin最近满脑子都是咖啡价格和咖啡推广活动的事情,故答案为B)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3561308.html
相关试题推荐
Asfansenjoyfootball’s(soccer’s)month-longWorldCup,Brazilianauthoritie
Asfansenjoyfootball’s(soccer’s)month-longWorldCup,Brazilianauthoritie
Asfansenjoyfootball’s(soccer’s)month-longWorldCup,Brazilianauthoritie
Asfansenjoyfootball’s(soccer’s)month-longWorldCup,Brazilianauthoritie
[originaltext]AmericanvisitorstoEasternAsiaareoftensurprisedandpuz
[originaltext]AmericanvisitorstoEasternAsiaareoftensurprisedandpuz
[originaltext]InBritainthebiggestnumberofworkingforeignerscomesfro
[originaltext]Thefamilyischanging.Inthepast,grandparents,parents,a
[originaltext]M:I’msotired,Ican’tseestraight.W:You’vebeentiredalot
[originaltext]W:Haveyouevervisitedaredwoodforest?Irecentlyhadachanc
随机试题
Whohasgotapencil?[originaltext]M:Excuseme,LiPing.MayIborrowyourpen
Ensuringaccesstoqualitybasiceducationiscriticalforremovingchildren
【B1】[br]【B8】[originaltext]Asummaryofthephysicalandchemicalnatureofli
If[img]2011q3/ct_egmatqm_egmatqchoose_0454_201121[/img]forallnumbersq,r,s
TheOriginsofPlantandAnimalDomesticationP1:Plantandanimaldomestication
[originaltext]M:Hello,ProfessorJohnson.W:Hello,Tony,sowhatshallwewor
近代密码学认为,一个密码仅当它能经得起()时才是可取的。A.已知明文攻击 B
根据《深圳证券交易所创业板上市公司重大资产重组审核规则》,下列关于审核机构审核的
斯巴达克人为了提高后代的战斗力,对新生婴儿都要进行身体素质测试。他们把出生的婴儿
B该题有两种法。 方法一:对比法。 把图示等腰三角形单元体与纯剪切应力状态对比。把两个直角边看作是纯剪切应力状态中单元体的两个边,则σ和τ所在截面就相当于
最新回复
(
0
)