首页
登录
职称英语
[originaltext] One of the complaints of city residents, not surprisingly, is
[originaltext] One of the complaints of city residents, not surprisingly, is
游客
2024-04-15
60
管理
问题
One of the complaints of city residents, not surprisingly, is the lack of parking. This problem is partly caused by all the abandoned cars on the streets. It has been estimated by A to Z Towing Inc., a nationwide tow-truck agency, that over one million cars are abandoned on the streets and alleyways of the nation’s cities. Each year, approximately a third of those cars are removed and destroyed. [17]The rest of the cars, which are not removed, take up parking spaces and make neighborhoods look run-down.
A survey of twenty cities by A to Z reports that as much as 30 million dollars is spent annually to tow away and dismantle abandoned vehicles. One city alone, Los Angeles, spends five million dollars a year to control the accumulation of abandoned cars on its streets. Even though the city spends so much money on the program, it is always fighting a losing battle as more and more cars are constantly coming off the production line.
On the other hand, Boston, which spends most of its money on museums and libraries, does not appropriate tax money to clean abandoned cars off the streets. [18]In Boston the problem has been dealt with by a non-profit government agency called Street Horizons, which uses the money from the recycling of metal in the cars to pay for the cost of towing them. The program in Boston sounds good although it has not completely reached financial independence from the federal government yet. Until a truly self-sufficient program for removing old cars is developed, it will remain a serious problem.
16. What is the problem with abandoned cars?
17. What does A to Z Towing Inc. say about the abandoned cars?
18. How has Boston dealt with the abandoned cars?
选项
A、By spending tax money to clean abandoned cars off the street.
B、By towing them with the money from the recycling of metal in the cars.
C、By making it lawless to abandon old cars.
D、By spending most of its money on abandoned cars.
答案
B
解析
细节题。在波士顿,这一问题由一家名为Street Horizons的非赢利性政府机构通过回收利用废旧汽车来解决,故B为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3555949.html
相关试题推荐
Therewasatimewhenbig-leagueuniversitypresidentsreallymattered.The
Livingnearairportsmightnotonlyleadtoresidentssufferingsleeplessni
Livingnearairportsmightnotonlyleadtoresidentssufferingsleeplessni
Livingnearairportsmightnotonlyleadtoresidentssufferingsleeplessni
Livingnearairportsmightnotonlyleadtoresidentssufferingsleeplessni
"Theworld’senvironmentissurprisinglyhealthy.Discuss."Ifthatwerean
"Theworld’senvironmentissurprisinglyhealthy.Discuss."Ifthatwerean
"Theworld’senvironmentissurprisinglyhealthy.Discuss."Ifthatwerean
[originaltext]AmericanvisitorstoEasternAsiaareoftensurprisedandpuz
[originaltext]AmericanvisitorstoEasternAsiaareoftensurprisedandpuz
随机试题
Sleepisafunnything.We’retaughtthatweshouldgetsevenoreighthours
Thetitleofthewriting"ToErrIsHuman"impliesthat______.[br]Theauthor
Arewereadyforthelibraryofthefuture?A)Librarianstodaywilltel
小学信息技术《设置段落的格式-调整段落间距》 一、考题回顾 题目来源:201
现代教学的核心理念是民主平等,你认为在教学中要特别尊重学生的哪些学习行为?
把下面的六个图形分为两类,使每一类图形都有各自的共同特征或规律,所给四个选项中分
科学揭示燃烧现象的是( )。A.哥白尼 B.牛顿 C.拉瓦锡 D.爱迪生
URL的含义是( ).A.信息资源在网上的业务类型和如何访问的统一的描述方法
财政政策包括()。A.税收政策 B.货币政策 C.预算政策
患者男,20岁。平素健康,淋雨后,突发寒战、高热、头痛,第2天出现右侧胸痛、咳嗽
最新回复
(
0
)