首页
登录
职称英语
[originaltext]M: Good morning. Safe House Insurance. My name is Paul. How can I
[originaltext]M: Good morning. Safe House Insurance. My name is Paul. How can I
游客
2024-03-11
63
管理
问题
M: Good morning. Safe House Insurance. My name is Paul. How can I help you today?
W: Morning. I wouldn’t say that it’s good from where I am standing. This is Miss Wilson, and this is the third time I’ve called this week since receiving your letter about our insurance claim. I’m getting a little fed up with my calls about my claim being completely disregarded.
M: Miss Wilson, thank you for calling back. Can I take some details to help me look at your claim?
W: It’s Miss May Wilson of 15 South Sea Road in Cornwall, and the details are that our village was extensively flooded two months ago. The entire ground floor of our cottage was submerged in water, and five of us have been living in a caravan ever since. You people are still withholding the money we are entitled to over a bizarre technical detail. And it’s not acceptable, Paul!
M: Miss Wilson, according to the notes on your account, the bizarre technical detail that you mentioned refers to the fact that you hadn’t paid house insurance the month before the incident.
W: That money left our account. And now that you should be paying out, you are suddenly saying that you didn’t receive it on time. I’m really skeptical about this claim.
M: The contract does say that any mispayment in a year will affect the terms and conditions of the insurance contract, and may affect claims. Of course, I can pass you on to my manager to talk to you more about this.
W: I’ve already spoken to him, and you can tell him I’m furious now, and that your company has a lawsuit on its hands. You will be hearing from my lawyer. Goodbye.
Questions 1 to 4 are based on the conversation you have just heard.
1. What is the woman complaining about?
2. What is the problem the woman’s family encountered?
3. What has caused the so-called “bizarre technical detail” according to the man?
4. What does the woman say she will do at the end of the conversation?
选项
A、Revise the terms and conditions of the contract.
B、Consult her lawyer about the insurance policy.
C、Talk to the manager of Safe House Insurance.
D、File a lawsuit against the insurance company.
答案
D
解析
细节辨认题。对话末尾,男士提到,一年内任何逾期未缴纳保险金的行为都将影响合同条款和索赔,并建议女士联系经理,两人最终未就房屋保险达成一致。女士表示会让自己的律师对保险公司提起诉讼。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3525339.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Thisisunbelievable.UnlikeanyvideogameI’veeverplayedb
[originaltext]W:Thisisunbelievable.UnlikeanyvideogameI’veeverplayedb
[originaltext]W:Howdoyoufeelaboutthefutureofartificialintelligence?P
[originaltext]W:Howdoyoufeelaboutthefutureofartificialintelligence?P
[originaltext]W:Howdoyoufeelaboutthefutureofartificialintelligence?P
[originaltext]M:Goodmorning.SafeHouseInsurance.MynameisPaul.HowcanI
[originaltext]M:Doyouthinkdreamshavespecialmeanings?W:No,Idon’
[originaltext]M:Doyouthinkdreamshavespecialmeanings?W:No,Idon’
[originaltext]I’mapsychologyprofessorattheUniversityofBritishColumbia.
[originaltext]I’mapsychologyprofessorattheUniversityofBritishColumbia.
随机试题
[originaltext]Thesetimedepositsearnhigherinterestrates,whichmaybefixe
What’sthenewsitemmainlyabout?[br][originaltext](2)Amedicalstudyi
我们的新产品非常受欢迎,对此我们感到十分自豪。Ournewproductsarewellreceived,whichwefeelverypr
Completethetablebelow.WriteNOMORETHANTWOWORDSforeachanswer.[img]201
Whatdoesthearticletellusabout?[br]Whatistheroleoftheangleofattac
王某2018年1月1日入职某运输公司,劳动合同每年一签。2020年1月1日,公司
电话督查适用于()的督查事项。A.内容比较重要 B.情况比较紧急 C.内容
下述有关全麻药与神经递质关系的描述哪些是正确的()A.吸入全麻药可降低乙酰胆
西咪替丁的作用是A.抑制胃黏液分泌 B.抑制迷走神经 C.抑制前列腺素分泌
配送的作用可以从供需两方面来看。从需方的角度看,配送的作用主要是()。A:有利于
最新回复
(
0
)