首页
登录
职称英语
Is Rich Second Generation the Fallen Generation?1.新闻舆论使“富二代”一词进入人们的视线2.有人认为富二代
Is Rich Second Generation the Fallen Generation?1.新闻舆论使“富二代”一词进入人们的视线2.有人认为富二代
游客
2024-03-10
59
管理
问题
Is Rich Second Generation the Fallen Generation?
1.新闻舆论使“富二代”一词进入人们的视线
2.有人认为富二代是堕落的一代
3.我的看法
选项
答案
Is Rich Second Generation the Fallen Generation?
Recently browsing through the newspaper or the Internet, you may find many pieces of news about the extravagance of certain group of young people. They are living in grand villas, possessing luxurious cars, expensive clothes and jewels. Some of them are even fond of showing off their luxuries to the public. Now we name them the rich second generation.
Of course, everyone has the right to choose his lifestyle, whether it is plain or extravagant. But it is well-known that no pains no gains, so many people began to question the behaviors of the rich second generation: Are these young people wasting the wealth laboriously accumulated by their parents? What else can they do except indulgence? Many people equate the rich second generation with the fallen generation.
To be frank, the idle, arrogant and extravagant rich second generation does disgust me, but I can’t say that all of them are incurably degenerate. There are more and more young wealthy people looking up to their parents as role models. I think, with right guidance, the once spoiled rich second generation could also be productive and socially conscious people.
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3521222.html
相关试题推荐
1.大学破格录取人才的现象越来越普遍2.人们对其意见不一3.我认为……ShouldCollegeEnrollUnqua
1.大学破格录取人才的现象越来越普遍2.人们对其意见不一3.我认为……
[originaltext]Learningasecondlanguageisnevereasy,and,generallyspea
人们常说的道.琼斯指数通常是指道.琼斯工业平均指数。()A、正确B、错误A题干表述正确。
下列有关心理因素对期货价格影响的表述,正确的有()。A、当人们对市场信心十足时,即使没什么利好消息,价格也可能会上涨B、当人们对市场失去信心时,即使没
直接报价法的优点是人们对()一目了然。A、外币价格B、本币价格C、即期汇率D、远期汇率A直接标价法的优点是人们对外币一目了然,即一单位外币表示多
人们常说的道·琼斯指数通常是指道·琼斯工业平均指数。()A、正确B、错误A人们常说的道·琼斯指数通常是指道·琼斯工业平均指数。
马克思主义认识论认为,真理是人们对于客观事物及其规律的正确反映。任何真理都是绝对真理和相对真理的统一,绝对真理和相对真理是相互联结、相互包含,又是辩证转化的。
D由onlinetool,helpyoudetermine和drinking定位到D段。该段说明,通过Drinker’sCheckup这个在线工具,人们可
B根据空格前的不定冠词a可知,此处应填可数名词。下文questioning一词表明欧元的实力受到质疑,而曾经经济学家是相信它成为第一储备货币的实力。据此可推断此
随机试题
LastyearFrenchdriverskilled【C1】______than5,000peopleontheroadsfor
Theproblemwiththenature-nurturedebateisthatthisisaninadequateway
MostAmericanstudentsare______tospend180daysayearatschool.A、intendedB、
党的十八大报告指出,建设中国特色社会主义,总依据是()。A.社会主义初级阶段
在中性点直接接地的电网中,发生单相接地时,健全相对地电压有时会超过线电压。
股权投资基金的收益分配主要在()之间进行。 Ⅰ.基金投资者 Ⅱ.基金管理人
适宜空腹服用的药物是A.安神药 B.解表药 C.驱虫药 D.滋补药
宽带是传送比特的能力。宽带每秒钟能够传送大量的比特。尽管很多人把宽带比喻成水管
由于过去经验的影响,人们在从事某种活动前往往有一种心理准备状态,这是( )。
某小学有12岁学生150人,根据WHO的2010年口腔健康目标,龋齿总数不应超过
最新回复
(
0
)