首页
登录
职称英语
[originaltext]M: Hi, Mary.W: Hi, Thomas. What’s happening?M: Well, I’ve decid
[originaltext]M: Hi, Mary.W: Hi, Thomas. What’s happening?M: Well, I’ve decid
游客
2024-03-04
70
管理
问题
M: Hi, Mary.
W: Hi, Thomas. What’s happening?
M: Well, I’ve decided I have to get a car.
W: You’re going to buy a car? Do you really need one? I’d probably still be driving except that my car broke down last yean Instead of getting another one, I just moved closer to the university and went back to riding a bike—better for the environment, better for my health and 1 save a lot of money.
M: Did it really cost that much?
W: Well, when you think of insurance, rising petrol costs, parking plus maintenance and repairs, it adds up.
M: I know it’s going to be expensive but I really need my own transport. It takes half an hour by bus each way to university as it is. But now I’m working at night in the city. There’s no way I want to hang around waiting for a bus late at night and then walk 3 blocks home alone.
W: Hey, I think you’ve got a point there. So what kind of car are you looking at?
M: It’s a 90 Ford. The owner is asking $2000.
W: That’s pretty old. How many kilometers has it done?
M: Oh, I forgot to ask. I’ll have to check tonight when I go to see it. Would you be able to come with me to have a look at it? At about 7 o’clock?
W: Sure I will, but I don’t know a lot about cars. I do know one thing, though. I wouldn’t buy an old car without having a mechanic look at it first. Why not ask Joho to come with us since he is an expert in this field?
M: That’s a great idea.
选项
A、He is an expert of car sales.
B、He is a mechanic of cars.
C、He is the owner of the ear.
D、He is an inspector.
答案
B
解析
[听力原文]
What do we learn about John from the conversation?
[听前预测] 由选项中的expert,mechanic,owner,inspector可知本题与人物的职业身份有关。
[答案详解] 综合推断题[考频:1]。参照第20题,及“Why not ask John to come with us since he is an expert in this field?”Mary建议找机械师帮助检查一下,又说为什么不找Joho呢,他是这方面的专家。故正确答案为B)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3503245.html
相关试题推荐
[originaltext]AnAmericanresearcherwhostudied600millionairesfoundhow
[originaltext]AnAmericanresearcherwhostudied600millionairesfoundhow
[originaltext]AnAmericanresearcherwhostudied600millionairesfoundhow
[originaltext]Appeartobesubmissive,humble,gratefulandundemanding;sh
[originaltext]Arecentstudyoverturnedwhatwethinkweknowaboutlying.
[originaltext]Arecentstudyoverturnedwhatwethinkweknowaboutlying.
[originaltext]Researchershaveidentifiedapotentnewantibioticcompound
[originaltext]Researchershaveidentifiedapotentnewantibioticcompound
[originaltext]M:InthisepisodeofMoneyTalks,ourguestisMollySanders,a
[originaltext]M:InthisepisodeofMoneyTalks,ourguestisMollySanders,a
随机试题
[originaltext]Thesetimedepositsearnhigherinterestrates,whichmaybefixe
What’sthenewsitemmainlyabout?[br][originaltext](2)Amedicalstudyi
我们的新产品非常受欢迎,对此我们感到十分自豪。Ournewproductsarewellreceived,whichwefeelverypr
Completethetablebelow.WriteNOMORETHANTWOWORDSforeachanswer.[img]201
Whatdoesthearticletellusabout?[br]Whatistheroleoftheangleofattac
王某2018年1月1日入职某运输公司,劳动合同每年一签。2020年1月1日,公司
电话督查适用于()的督查事项。A.内容比较重要 B.情况比较紧急 C.内容
下述有关全麻药与神经递质关系的描述哪些是正确的()A.吸入全麻药可降低乙酰胆
西咪替丁的作用是A.抑制胃黏液分泌 B.抑制迷走神经 C.抑制前列腺素分泌
配送的作用可以从供需两方面来看。从需方的角度看,配送的作用主要是()。A:有利于
最新回复
(
0
)