首页
登录
职称英语
[originaltext] Men and women in the United States who want to become doctors
[originaltext] Men and women in the United States who want to become doctors
游客
2024-03-03
57
管理
问题
Men and women in the United States who want to become doctors usually attend four years of college or university; next they study for four years in a medical school. After that they work in hospitals as medical residents or doctors in training for one to five years. Some people Study and work for as many as 13 years before they begin their lives as doctors.
During their university years, people who want to become doctors study science intensively. They must study biology, chemistry and other sciences. If they do not, they may have to return to college for more education in science before trying to enter medical school.
There are 125 medical schools in the United States. It is difficult to gain entrance to them. Those who do the best in their studies have a greater chance of entering medical school. Each student also must pass a national examination to enter a medical school. Those who get top scores have the best chance of being accepted. Most people who want to study medicine seek to enter a number of medical schools. This increases their chances of being accepted by one. In 1998, almost 47,000 people competed for about 17,000 openings in medical schools.
选项
A、Each student must pass a national examination.
B、Students who do best in the studies have a greater chance.
C、They can seek to enter a number of medical schools.
D、There are good chances to gain the entrance.
答案
D
解析
[听力原文]
Which of the following is NOT true about the entrance to the medical schools?
综合推断题。由文章后半部分可知,医学院的入学竞争很激烈,优秀的学生虽然有各种优势,但由于申请的人数很多,所以机会还是有限的,故选D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3502781.html
相关试题推荐
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen,itgivesmeagre
[originaltext]Acompanymobilephoneorlaptopmightseemlikeabenefitof
[originaltext]Acompanymobilephoneorlaptopmightseemlikeabenefitof
[originaltext]Imaginehackersstealingtopsecretfilesfromamilitarybas
[originaltext]Imaginehackersstealingtopsecretfilesfromamilitarybas
[originaltext]W:USConsulateinMarseilles,canIhelpyou?M:Yes,please.I
[originaltext]W:USConsulateinMarseilles,canIhelpyou?M:Yes,please.I
[originaltext]W:SoRob,tellme,doyouhaveaspareroominyourhouse?M:Ab
[originaltext]ImagineyouarewatchingtheNBAFinals,thereis1.5second
[originaltext]ImagineyouarewatchingtheNBAFinals,thereis1.5second
随机试题
Americans’circleofcloseconfidantshasshrunkdramaticallyinthepasttw
Congresshasdecreedthatthepresentlaw_____.A、bemaintainedB、weremaintained
Whatdoesthepassagetellusabouttraveling?A、Itmakesourlifemoreinteresti
A—AnE-mailAccountB—WebSiteDesignC—IdentifyingYourAudienceD—Selectinga
[originaltext]W:Dave.(19)I’mgoingtothesupermarkettopickupfoodanddri
(1)Thewaronsmoking,nowfivedecadesoldandcounting,isoneofthenat
患者外感风寒,头痛发热,汗出恶风,鼻鸣干呕,口不渴,脉浮缓。治疗应首选的方剂是(
541768362570417835092.()A.1 B.2 C.3
依据《商标法》的规定,商标注册人将“驰名商标”字样用于商品、商品包装或者容器上,
男性,66岁,吸烟30年,1包/天,慢性咳嗽、咳痰15年,多为白黏痰,每年发
最新回复
(
0
)