首页
登录
职称英语
[originaltext] Mass media is the term used to denote, as a class, that secti
[originaltext] Mass media is the term used to denote, as a class, that secti
游客
2024-03-03
60
管理
问题
Mass media is the term used to denote, as a class, that section of the media specifically conceived and designed to reach a very large audience. It emerged in the 1920s with the advent of nationwide radio networks and of mass-circulation newspapers and magazines.
Media is a contraction of the term media of communication, referring to those organized means of dissemination of fact, opinion, and entertainment such as newspapers, magazines, cinema films, radio, television, and the World Wide Web.
During the 20th century, the advent of mass media was driven by technology that allowed the massive duplication of material at a low cost. Physical duplication technologies such as printing, record pressing and film duplication allowed the duplication of books, newspapers and movies at low prices to huge audiences. Television and radio allowed the electronic duplication of content for the first time.
In a democratic society, an independent media serves to educate the public about issues regarding government and corporate entities.
During the last decade of the 20th century, the advent of the World Wide Web marked the first era in which any individual could have a means of exposure on the scale of mass media.
选项
A、People can know everything.
B、People can have access to large amount of information.
C、People no longer read newspaper.
D、People began to rely heavily on computer.
答案
B
解析
文章的最后一部分提到“any individual could have a means of exposure on the scale of mass media.”,答案是B
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3500398.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B8】[originaltext]Buildingafterbuildingunderwater.Refugeesin
【B1】[br]【B6】[originaltext]Buildingafterbuildingunderwater.Refugeesin
【B1】[br]【B5】[originaltext]Buildingafterbuildingunderwater.Refugeesin
【B1】[br]【B2】[originaltext]Buildingafterbuildingunderwater.Refugeesin
[originaltext]Forgoodorbad,computersarenowpartofourdailylives.Wi
[originaltext]Forgoodorbad,computersarenowpartofourdailylives.Wi
[originaltext]OnceagaininRichfieldHeightstoday,therewerenoclassesi
[originaltext]TodayIwanttohelpyouwithastudyreadingmethodknownas
[originaltext]TodayIwanttohelpyouwithastudyreadingmethodknownas
[originaltext]W:Thisfoodisterrible.Ican’tevenfinishmydinner.M:Ikno
随机试题
Thisautumnterm,springterm,oracademicyearprogramoffersadvancedstud
[originaltext]M:It’sallrightthistime.Youdon’thavetobuytwonewticket
[originaltext]SonyandBertelsmannAGhaveagreedtocombinetheirmusicun
(1)ThatafternoonofMarch10,2010,complicationshadforcedDiana,only24
【B1】[br]【B20】A、turnsB、partsC、risksD、choicesC本题属于反向选择。本句的前半句讲“有人想要强调必须安全”,后
关于平装书刊的装帧加工的说法,正确的是()。A.平装书刊的装帧加工,主要是包封
下列属于我国商业银行目前可开办的外币存款业务币种有()。A.港元 B.新西兰
根据客户的风险偏好,可以把客户划分为( )。 Ⅰ.风险厌恶型 Ⅱ.风险规避
下列房地产市场预警指标中,属于考察房地产价格是否过度偏离其价值的是( )。A.
下列不属于公路工程竣工验收主要工作内容的是()。A.对工程质量进行评分,确定工程
最新回复
(
0
)