首页
登录
职称英语
[originaltext] Roosevelt was the only president in American history who serv
[originaltext] Roosevelt was the only president in American history who serv
游客
2024-02-17
85
管理
问题
Roosevelt was the only president in American history who served more than two terms. And he’s remembered by the Americans as a grey patriot.
He was born in a rich family and had studied in Harvard University. At the age of forty, he was stricken with infantile paralysis and lost his ability to walk normally. In spite of his poor health, he was still elated governor of New York in 1928 on the Democratic ticket. In 1932, he was elected President. Within three months after he moved in the White House, Roosevelt presented to Congress more than 70 bills for approval which were generally known as his "New Deal".
This "New Deal" was to strike some kind of balance between different branches of national economy and reduce the gap between production and consumption. The "New Deal" enlarged government interference in production and circulation, but it took no measure against private ownership of means of production. It readjusted the distribution of social wealth,but exploitation remained legal.But workers’ conditions in general achieved some improvement and progress was made in labor organization.
He achieved some success in revitalizing American economy and derived his fame from the“New Deal”as a man of confidence.
选项
A、It reduced government interference in production and circulation.
B、It’s concerned about the distribution of social wealth.
C、It took measures against private ownership of means of production.
D、Worker’s condition in general has not been improved.
答案
B
解析
推理判断题。第二段倒数第二句提到:It readjusted the distribution of social wealth (“新政”调整了社会财富的分配)。山此可知,新政涉及到社会财富的分配问题。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3459245.html
相关试题推荐
[originaltext]Whenyouturnontheradio,youhearanadvertisement.Wheny
[originaltext]M:I’mnevergoingtothatcoffeehouseagain!W:Why?Whathappe
[originaltext]M:I’mnevergoingtothatcoffeehouseagain!W:Why?Whathappe
[originaltext]WhenIwasgrowingupinAmerica,Iwasashamedofmymother’
[originaltext]Ifyouarelostinthemountain,staycalminthefaceofdar
[originaltext]Ifyouarelostinthemountain,staycalminthefaceofdar
[originaltext]M:So,whatexactlyareyoudoingtoprotecttheelephantshere?
[originaltext]Despitethepresenceofworkaholics,thereisagrowingreali
[originaltext]Despitethepresenceofworkaholics,thereisagrowingreali
[originaltext]Despitethepresenceofworkaholics,thereisagrowingreali
随机试题
Withincreasingprosperity,WesternEuropeanyouthishavingaflingthatis
NotuntilthededicationofYellowstoneParkinthelatenineteenthcentury_____
InJanuary1989,theCommunityofEuropeanRailwayspresentedtheirproposal
EnglishLanguageDevelopmentOldEnglish,until1066
男,22岁。手足心热,心烦,失眠多梦,时有遗精,舌质红,脉细数。治疗应首选A、黄
A.口服布洛芬 B.口服甲氨蝶呤 C.口服雷公藤多苷 D.皮下注射干扰素
1.水是人类赖以生存和发展的基本条件,是维系自然生态系统功能和支撑社会经济系统发
甲购买3支签字笔、7支圆珠笔、1支铅笔共花费32元,乙购买同样价格的笔,其中签字
资料:HSensuresthereisaclearcareerpa
关于建设方案研究的说法,错误的是()。A.建设方案研究是构造绝对最佳建设方案的
最新回复
(
0
)