首页
登录
职称英语
[originaltext] Despite the presence of workaholics, there is a growing reali
[originaltext] Despite the presence of workaholics, there is a growing reali
游客
2024-02-21
55
管理
问题
Despite the presence of workaholics, there is a growing realization in the United States that too much work demand can be physically and mentally harmful, Many people have been rebelling against the work ethic, claiming that no job is so important as to damage personal relationships and rob people of relaxation. There has been a shift in values, with more emphasis being given to personal relationships and relaxation. Leisure time provides opportunities to find personal satisfaction and freedom from the routine of work.
Increased leisure time in the United States has not altered the idea that work and play are distinct activities. This distinction is clear-cut; there are "work-hours" and "afterwork-hours". There is a belief that it is desirable "to work hard and play hard" and undesirable to combine the two. In many offices, stores, and factories, socializing among employees is discouraged. An employee under pressure at work often cannot afford to respond to social calls and visits.
However, the amount of personal contact on the job depends on the nature of the work. There may be more social interaction between teachers in a school than between scientists doing independent research. Nevertheless, work and play are usually perceived and maintained as separate activities.
Questions:
32. What is the result of too much work demand?
33. In order to rebel against the work ethic, what do many people believe now?
34. What do people expect an employee under pressure at work to do?
35. What does the speaker imply by saying "the distinction is clear-cut"?
选项
A、He should relax and have a chat with friends while working.
B、He should not relax until he finishes his work.
C、He should play hard to fully relax himself.
D、He should shift some of his work to his colleagues.
答案
B
解析
推理判断题。这个例子出现在to work hard and play hard这个概念被引出之后,原文是: An employee under pressure at work often cannot afford to respond to social calls and visits.(处于工作重压下的职员是不能进行社交拜访活动,即休闲的。)与B表达的意思是一样的。因此选B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3469136.html
相关试题推荐
[originaltext]M:HiCarol,doyouhavethenotesfromMr.White’shistoryclass
[originaltext]M:HiCarol,doyouhavethenotesfromMr.White’shistoryclass
[originaltext]M:HiCarol,doyouhavethenotesfromMr.White’shistoryclass
[originaltext]M:HiCarol,doyouhavethenotesfromMr.White’shistoryclass
[originaltext]M:HiCarol,doyouhavethenotesfromMr.White’shistoryclass
[originaltext]Peoplewhoareoverweightat40arelikelytodieatleastth
[originaltext]Peoplewhoareoverweightat40arelikelytodieatleastth
[originaltext]Peoplewhoareoverweightat40arelikelytodieatleastth
[originaltext]W:Stan,doyouhaveaminute?M:Oh,hi,Cathy.Sure.What’sup?
[originaltext]W:Stan,doyouhaveaminute?M:Oh,hi,Cathy.Sure.What’sup?
随机试题
Itwasallagreedthatthefirstproblemthenewgovernmentwouldhaveto______
Suicidehasbeenacauseofconcerninmostsocietiesforalongtime.Thec
Accordingtothearticle,peoplenamedthisstuff"flammableice"because______
[originaltext]M:Weseemtobehavingthisconversationoverandoveragain.W:
Doyouwanderaimlesslythroughlife,takingeachdayasitcomes?Anewres
[originaltext]W:Nowpeoplearesufferingmorestress,especiallywomen.Iwo
A.Ⅰ、Ⅱ B.Ⅰ、Ⅲ C.Ⅰ、Ⅲ、Ⅳ D.Ⅱ、Ⅵ
关于"口腔流行病学"的描述中错误的是A.为探讨口腔疾病的病因和流行因素打下基础
关于工业厂房的叙述,下列正确的有( )。A.单层厂房适用于有大型机器设备的厂房
在借贷记账法下,当借记“银行存款”科目时,下列会计科目中可能成为其对应科目的有(
最新回复
(
0
)