首页
登录
职称英语
[originaltext] Sun School in the town of Ashbert in England is a day school
[originaltext] Sun School in the town of Ashbert in England is a day school
游客
2024-02-15
80
管理
问题
Sun School in the town of Ashbert in England is a day school for children aged 10 to 18. (30) It is based on the value of social equality between students and staff, and has few rules. Sun School believes that the healthy growth of a child is more important than academic success. It offers a variety of lessons and activities for students to choose from and free time for children to follow their own interests. Classes are small, and based on the individual needs of each child. The timetable is fixed, but democratically decided, and students are expected to attend. The weekly school meeting is at the center of the way Sun School is organized. It makes all the decisions that affect the school, including rules, the timetable and accepting or rejecting new students and teachers. (31) Participating in these meetings gives the children an understanding of democratic decision-making and helps them develop their skills of argument and persuasion. The most important advantage of the school meeting is that it shows the children that the school is really theirs. They have the right to decide on changes. And the school’s success or failure depends on their decisions and their behavior. Sun School employs no cooking or cleaning staff. These jobs are done by the students and teachers. Decorating and simple repairs are also done by the students. (32) It is believed that for the school to truly belong to those who use it, they must take responsibility for its maintenance.
30. What value is Sun School based on?
31. What is characteristic of the school’s decision-making process?
32. Why does Sun School ask students to do its maintenance?
选项
A、Priority of students’ academic achievements.
B、Equal education opportunities to all children.
C、Social equality between teachers and students.
D、Respect for students’ individuality.
答案
C
解析
短文开头部分提到,Sun School是基于社会平等这一价值观之上的,在那里,学生和教师之间是完全平等的关系,故答案为C)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3451590.html
相关试题推荐
[originaltext]AdvertisingasweknowittodaydidnotbeginintheUnitedS
[originaltext]AdvertisingasweknowittodaydidnotbeginintheUnitedS
[originaltext]W:CanIhelpyou?M:Yes.Iamabitconfused.Mysociologyclas
[originaltext]W:CanIhelpyou?M:Yes.Iamabitconfused.Mysociologyclas
[originaltext]W:CanIhelpyou?M:Yes.Iamabitconfused.Mysociologyclas
[originaltext]W:Now,sir,canyoutellmeexactlywhathappened?M:Yes.Iwas
[originaltext]W:Now,sir,canyoutellmeexactlywhathappened?M:Yes.Iwas
【B1】[br]【B9】[originaltext]Inacompetitiveeconomy,theconsumerusually
【B1】[br]【B4】[originaltext]Inacompetitiveeconomy,theconsumerusually
【B1】[br]【B2】[originaltext]Inacompetitiveeconomy,theconsumerusually
随机试题
(regret)______,theprogramisunabletoofferyouanyassistanceintermsofmo
DNAfingerprintingisusedtodeterminewhereparticulargeneticmaterialca
Overthepasttenyears,naturalgasproductionhasremainedsteady,but______ha
Anxietyisanormalresponsetophysicaldanger,soitisveryusefulandveryp
患儿,女,7岁,左肘关节着地摔倒后急诊。分诊护士判断是否发生骨折的最重要依据是A
以下哪一项不是疔疮走黄的主要原因()A.早期失治误治 B.挤压碰伤 C
修治是为了A.除去异味 B.增强疗效 C.降低毒性 D.洁净药物,
房地产的经营使用方式主要有()。A.销售 B.转让 C.出租 D.自营
关于承重模板支架搭设的说法,正确的是()A、脚手架宜利用支架体系搭设 B、支架
施工现场设立的安全警示标志、现场围挡等所需的费用应计入()费用。A.分部分项工
最新回复
(
0
)