首页
登录
职称英语
When Mike Kelly first set out to build his own private space-ferry service, he f
When Mike Kelly first set out to build his own private space-ferry service, he f
游客
2024-02-12
59
管理
问题
When Mike Kelly first set out to build his own private space-ferry service, he figures his bread-and-butter business would be lofting satellite into high earth orbit. Now he thinks he may have figured wrong. "People were always asking me when they could go," says Kelly, who runs Kelly Space Technology, "I realized the real market is in space tourism."
According to preliminary market surveys, there are 10,000 would-be space tourists willing to spend $1 million each to visit the final frontier. Space Adventures in Arlington have taken more than 130 deposits for a two-hour, $98,000 space tour tentatively set to occur by 2005. This may sound great, but there are a few hurdles. Putting a simple satellite into orbit--with no oxygen, life support or return trip necessary— already costs an astronomical $2,200/kg. And that doesn’t include the cost of insuring rich and possibly litigious ( 爱打官司的 ) passengers. The entire group of entrepreneurs trying to comer the space-tourism market has between them "just enough money to blow up one rocket".
The U.S. space agency has plenty of money but zero interest in making space less expensive for the little guys. So the little guys are racing to do what the government has failed to do: design a reusable launch system that’s inexpensive, safe and reliable. Kelly Space’s prototype looks like a plane that has sprouted rocket engines. Rotary Rocket in California has a booster with rotors to make a helicopter-style return to earth. The first passenger countdowns are still years away, but bureaucrats at the Federal Aviation Administration in Washington are already informally discussing flight regulations. After all, you can’t be too prepared for a trip to that galaxy far, far away. [br] Which of the following is TRUE according to the passage?
选项
A、The biggest hurdle for the space-tourism project is lack of a life supporting system.
B、The government has little interests in this project.
C、The entrepreneurs trying to explore the space-tourism have plenty of money.
D、The first passenger countdowns are within a few years.
答案
C
解析
推断题,文章第三段提到,太空旅行最大的困难是资金问题,美国政府对此没什么兴趣,所以C正确; A(计划的最大困难是生命维持系统问题),B(开发此市场的企业家们有足够的资金),D(首次航行在几年内就可实现),均与原文不符,故排除
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3445344.html
相关试题推荐
Insurancecompaniesprovideaservicetothecommunitybyprotectingitagai
Insurancecompaniesprovideaservicetothecommunitybyprotectingitagai
Itisnotprofitabletoprovidebusservices______(在人口广为散布的农村).inthecountrysid
Thank-youcards--heartfeltexpressionsofgratitudeforgifts,servicesand
【S1】[br]【S8】O空格处需要填入一个动词作谓语,并且该动词要能与service构成动宾搭配。选项中的O.performs“执行,履行”符合要求,p
TheNationalHealthServiceinBritainwassetupin1948【B1】______afterthee
TheNationalHealthServiceinBritainwassetupin1948【B1】______afterthee
TheNationalHealthServiceinBritainwassetupin1948【B1】______afterthee
TheNationalHealthServiceinBritainwassetupin1948【B1】______afterthee
TheNationalHealthServiceinBritainwassetupin1948【B1】______afterthee
随机试题
北京的道旁多植槐树,当槐花桂满枝头香飘回逸的时候,夏日就带着炎热与浓绿向人们涌来了。清晨,骑上自行车,加入上班的“洪流”,眼前闪动的是人们五颜六
[originaltext]Foryearsithasbeenpossibletosetup[16]camerastotake
Whenyoustarttalkingaboutgoodandbadmannersyouimmediatelystartmee
[originaltext]M:Hi,Jane.W:Oh,hi,Mike.Howareyou?M:Notsohad.Whatab
某混凝土试块强度值不满足规范要求,但经法定检测单位对混凝土实体强度经过法定检测后
学校教育应建立促进学生全面发展的评价体系,建立促进学生不断提高的评价体系,强调教
策略制定。所给出的资料有若干个问题要你回答。你应根据资料提供的信息进行分析、判断
某混凝土工程总高度为80m,拟采用滑模技术施工,根据《危险性较大的分部分项工程安
根据《水利安全生产信息报告和处治规则》(水安监[2016]220号),水利安全生
患者男,45岁。突发头痛伴恶心、呕吐1天来诊。有高血压病史10年,平日血压控制在
最新回复
(
0
)