首页
登录
职称英语
Increasingly, over the past ten years, people—especially young people—have b
Increasingly, over the past ten years, people—especially young people—have b
游客
2024-01-16
75
管理
问题
Increasingly, over the past ten years, people—especially young people—have become aware of the need to change their eating habits, because much of the food they eat, particularly processed food, is not good for the health. Consequently, there has been a growing interest in natural foods.
Foods which do not contain chemical additives (添加剂) and which have not been affected by chemical fertilizers, widely used in farming today.
Natural foods, for example, are vegetables, fruit and grain which have been grown in soil that is rich in organic (有机的) matter. In simple terms, this means that the soil has been nourished by unused vegetable matter, which provides it with essential vitamins and minerals. This in itself is a natural process compared with the use of chemicals and fertilizers, the main purpose of which is to increase the amount—but not the quality—of foods grown in commercial farming areas.
Natural foods also include animals which have been allowed to feed and move freely in healthy pastures(牧场). Compare this with what happens in the mass production of poultry: there are farms, for example, where thousands of chickens live crowded together in one building and are fed on food which is little better than rubbish. Chickens kept in this way are not only tasteless as food, they . also lay eggs which lack important vitamins.
There are other aspects of healthy eating which are now receiving increasing attention from experts on diet. Take, for example, the question of sugar. This is actually a non-essential food! Al though a natural alternative, such as honey, can be used to sweeten food if it is necessary, we can in fact do without it. It is not that sugar is harmful in itself. But it does seem to be addictive: the quantity we use has grown steadily over the last two centuries and in Britain today each person consumes an average of 200 pounds a year! Yet all it does is to provide us with energy, in the form of calories. There are no vitamins in it, no minerals and no fiber.
It is significant that nowadays fiber is considered to be an important part of a healthy diet. In white bread, for example, the fiber has been removed.But it is present in unrefined flour and of course in vegetables. It is interesting to note that in countries where the national diet contains large quantities of unrefined flour and vegetables, certain diseases are comparatively rare. Hence the emphasis is placed on the eating of whole meal bread and more vegetables by modem experts on "healthy eating". [br] The best rifle for this passage is ________.
选项
A、People’s Growing Interest in Natural Foods
B、Natural Foods and Healthy Diet
C、Harmful Effects of Sugar
D、The Importance of Fiber in Foods
答案
B
解析
归纳概括题。为文章选题目应根据文章内容来定。文章第一段讲人们越来越注重健康饮食,其表现就是逐渐对天然食物感兴趣;接下来的两段详细介绍天然食物;最后两段谈健康饮食的另外两个方面一个是糖的问题,另一个是植物纤维的问题。总之,作者始终在围绕着健康饮食和天然食物这两个话题。所以本篇文章最好的题目就是B (健康饮食和天然食物)。其他三个选项都只谈到文中涉及的一个方面,因此都不能起到概括全文的作用。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3367404.html
相关试题推荐
(Bynomeans)(itis)truethat(allEnglishpeople)knowtheir(own)language.A
Oursocietyhaschangedand________init.A、sothepeoplehaveB、thepeoplehav
Firecanhelppeopleinmanyways.Butitcanbeverydangerous.Firecanhe
Firecanhelppeopleinmanyways.Butitcanbeverydangerous.Firecanhe
Firecanhelppeopleinmanyways.Butitcanbeverydangerous.Firecanhe
Firecanhelppeopleinmanyways.Butitcanbeverydangerous.Firecanhe
Whenwewantto【C1】______otherpeoplewhatwethink,wecandoitnotonlyw
Whenwewantto【C1】______otherpeoplewhatwethink,wecandoitnotonlyw
Whenwewantto【C1】______otherpeoplewhatwethink,wecandoitnotonlyw
Whenwewantto【C1】______otherpeoplewhatwethink,wecandoitnotonlyw
随机试题
[img]2017m7s/ct_ecrbjz201611_ecrbjtc_0139_201707[/img][br]A、 B、 C、
Thewaywecontactwitheachotherischanging;emailisboththecatalystandi
Hardshipdidnotendwithfreedom.Therewere(1)______regionalvariationin
Wefindthatbrightchildrenarerarelyheldbackbymixed-abilityteaching.
下列不符合臭氧消毒的说法是A.消毒时间应≥30分钟 B.臭氧发生器将空气中的氧
下列属于无差异曲线的特点的有()。A.无差异曲线是一条从左上方向右下方倾斜
下列关于砌体房屋抗震计算的论述不正确的是( )。A.多层砌体房屋抗震计算,可
现有某医院各科患者与死亡资料,如下表 A.各科患者数/患者总数×100/100
男,28岁.公司职员,诉半年来有人跟踪,该精神症状属于 A.思维破裂 B.思
[已过时]某施工企业编制某建设项目施工组织总设计,先后进行了相关资料的收集和调研
最新回复
(
0
)