首页
登录
职称英语
What are the scientists at the University of California doing to help patients b
What are the scientists at the University of California doing to help patients b
游客
2023-12-14
78
管理
问题
What are the scientists at the University of California doing to help patients blink? [br]
Most of us blink without thinking. But people who have sustained strokes or combat injuries can lose their ability to blink, which is important for lubricating and cleaning the eye. Surgery is an option—a small piece of muscle transplanted from the leg can sometimes work. But the operation takes 10 hours and has its own dangers. So scientists at the University of California, Davis, Medical Center are developing artificial muscles to help patients blink again. (9)
The blink system starts with what researchers call an eyelid sling, a small piece of muscle or fabric that holds the eyelid. The sling attaches to bone around the eye. It’s then linked to an electrostatic polymer—basically a piece of flexible plastic that expands or contracts via voltage change. A tiny battery hidden in a natural hollow in the temple powers the polymer. Electrical current keeps the muscles contracted and the eyes open. Kill the current and the lid closes. (10)
Here’s the creepy part—the mechanism’s been tested on cadavers, which are blinking away. But now that the principle is proven, in the next years real patients could be on the brink of a blink.
选项
A、The eyelid sling.
B、The temples.
C、The electrostatic polymer.
D、A tiny battery.
答案
B
解析
辨别题。新闻的主体部分提到科学家发明的人工眨眼系统的工作原理:The blink system starts with what researchers call an eyelid sling, a small piece of muscle or fabric that holds the eyelid. It’s then linked to an electrostatic polymer—basically a piece of flexible plastic that expands or contracts via voltage change. A tiny battery hidden in a natural hollow in the temple powers the polymer. 根据这一工作原理可知temple是埋电池的地方,并不属于人工眨眼系统的一部分,所以答案为B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3271799.html
相关试题推荐
Intheirsearchofprecision,scientistshaveturnedtoatomicclocksthatdepen
Madrid—ItwasnomistakethatuniversitycampusesproliferatedduringSpain’
Madrid—ItwasnomistakethatuniversitycampusesproliferatedduringSpain’
FiveyearsafterCaliforniastartedcrackingdownonjunkfoodinschoolcaf
FiveyearsafterCaliforniastartedcrackingdownonjunkfoodinschoolcaf
FiveyearsafterCaliforniastartedcrackingdownonjunkfoodinschoolcaf
WhoisNOTknownasthe"UniversityWits"?A、ThomasKydB、ChristopherMarloweC、W
Ofthefollowinguniversities,whichoneistheoldestintheU.K.?A、University
Thereareabout______universities,includingtheOpenUniversityinBritain.A、70
ScientistssaidThursdaythatanewAIDSvaccine,thefirsteverdeclaredto
随机试题
F根据dismissed、teacher和teacher’sunions定位到F段。该段第3-9句都在讲对教师的解雇率非常低这一现象,追溯其原因,可以找到该段
[originaltext]M:Hi,Susan.Youarelookingverysmarttoday.W:Ialwayslook
Childrenhavebeensaidtohavebrain-injuredchildsyndrome,hyperactive(极度
开水中的水垢是什么成分?
《白鹿洞书院揭示》
病人男性,28岁,地质勘探工作者。急起发热,伴头腰疼痛,乏力。体检:体温39.5
半刚性基层材料配合比设计时,可采用重型击实或振动击实成型试件。
下列关于贷款审批要素中授信品种的表述,错误的是()。[2014年11月真题]A.
彻底加热破坏不了肉毒梭菌。( )
矩阵制是—种新型的企业管理组织形式,它的特点是( )。A.既有按照管理职能设
最新回复
(
0
)