首页
登录
职称英语
How much loan will be provided for the government of Ireland? [br] [originaltex
How much loan will be provided for the government of Ireland? [br] [originaltex
游客
2023-12-14
63
管理
问题
How much loan will be provided for the government of Ireland? [br]
News Item 1
The government in Ireland has formally requested an international financial rescue package to help bolster its troubled economy. The deal, which was agreed during a conference call of European finance ministers tonight, will include (1) a loan of around 80 billion euros over three years. The Irish Prime Minister Brian Cowen said the request had been accepted by Ireland’s partners in the European Union. The request of the government was transmitted to the European authorities this evening. (2) It’s become necessary as a continuing recession in Ireland and the almost total collapse in Ireland’s banking industry meant that confidence in its economic future had been fatally undermined. The money , will be used to help fill a massive shortfall in government revenue and to restructure Ireland’s banks. But the full details are not yet known and will be negotiated in coming days.
选项
A、Everyone has faith in Ireland’s economy despite the recession.
B、Not all partners in European Union accepted Ireland’s request.
C、The Ireland’s banking industry has almost totally collapsed.
D、The money will only be used to fill the shortfall in government revenue.
答案
C
解析
根据句(2)可知,爱尔兰国家经济持续下滑以及银行业几乎彻底崩溃使得政府必须贷款,故[C]为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3271137.html
相关试题推荐
[originaltext]LOSANGELES--Spider-Mancaughtjustabouteveryoneinhisweb.
[originaltext]LOSANGELES--Spider-Mancaughtjustabouteveryoneinhisweb.
[originaltext]GREENSBURG,Kan.--WeekendstormsthatsweptthroughKansasclai
TheFederalGovernmentsthecentralgovernmentoftheUnitedStates.Itisdivi
[originaltext]MarchelineBertrand,actressandmotherofAngelinaJolle,died
[originaltext]MarchelineBertrand,actressandmotherofAngelinaJolle,died
[originaltext]High-speedInternetconnectivitystillisanelusiveluxuryfor
[originaltext]Atonetime,scientiststhoughtthespacebetweenEarthandSun
[originaltext]India’stextileexportstoWesterncountrieshavesurgedfollow
[originaltext]India’stextileexportstoWesterncountrieshavesurgedfollow
随机试题
Whatisthestandarddeviationofthethreenumbersx+5,y+5,z+5?(1)Thestanda
"MomentofReckoning":U.S.CitiesBurnRecyclablesafterChinaBansImportsA)
Thearrangementwasnot_________,becauseoneofthepeoplewhosigneditwasno
Thefollowingparagraphsaregivenina
“剪贴板”是();在Windows资源管理器中,要恢复误删除的文件,可以按下(请
下列关于知情同意的四个要素正确的是()A.信息的告知、信息的传达、同意的能力
工业用水、压缩空气属于耗能工质。()
关于社会工作价值观的说法,正确的是()。A:社会工作者可以在机构内外对机构政策进
对于存在液化土层的低承台桩基抗震验算/下列哪个选项的做法是不合适的? (A)桩
患者,女,52岁,表现为潮热、情绪波动,易怒,已经停经;血液检査显示雌激素和孕激
最新回复
(
0
)