首页
登录
职称英语
[originaltext] India’s textile exports to Western countries have surged follow
[originaltext] India’s textile exports to Western countries have surged follow
游客
2023-12-16
81
管理
问题
India’s textile exports to Western countries have surged following the abolition of global quotas earlier this year. The old quotas limited the amount of textiles any country could expert to another. India’s textile and garment experts to Europe between January and May rose by 11 percent compared with the same period last year, and to the United States by more than 20 percent. However, India has only a four percent share in the global textile and garment market — far behind China. Indian exporters say some Western retailers have begun increasing purchases from India partially to offset any future appreciation of the Chinese yuan, which Beijing allowed to rise by two percent recently. But exporters such as Mr. Hinduja warn that the Indian industry must introduce economies of scale and better technology to remain competitive. Officials estimate that India’s experts will rise nearly four times, to $ 50 billion by 2010,up from $ 13.5 billion last year.
选项
A、4%.
B、11%.
C、20 %.
D、four times.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3277125.html
相关试题推荐
[originaltext]PopeJohnPadinavisittoGermanyistryingtoeasethehist
[originaltext]TheClintonAdministrationFridayannouncedthatitwillclose
[originaltext]TheClintonAdministrationFridayannouncedthatitwillclose
[originaltext]W:John,doyourealizethatChristmasisonlyamonthaway?We’v
[originaltext]W:John,doyourealizethatChristmasisonlyamonthaway?We’v
[originaltext]Americanresearchershavemadeadiscoverythatmighthelpthe
[originaltext]MajorworldlendingagenciessaidinWashingtonlastFridayth
Abouthalfoftheinfantandmaternaldeathsindevelopingcountriescouldbe
Abouthalfoftheinfantandmaternaldeathsindevelopingcountriescouldbe
Abouthalfoftheinfantandmaternaldeathsindevelopingcountriescouldbe
随机试题
Whatdoesthemanmean?[br][originaltext]F:WearegoingtovisittheSummerP
[originaltext]M:Oh,Mrs.Jones.CanItakethetestnow?Ijust...W:Excusem
[originaltext]W:Isittrue?Iheardthatthemayorisclosingthefurniturefa
实行项目法人责任制的是( )。A.政府投资的非经营性项目 B.政府投资的经营性
完善国家技术创新体系,主要有()。A:加强技术创新的环境建设 B:加强技术创
由《处方标准》可知,麻醉处方与第一类精神药品处方的最显著的区别在于处方笺A:纸质
该柱子的砌体抗压强度设计值最接近于()N/mm2。A..5.44
(1)电报、电话、广播、电视机问世之初都曾被认为会引发灾难,现在又轮到智能手机等
下列关于贷款档案管理期限的说法,不正确的是( )。A.贷款档案的保管期限自贷款
用于保护接地中性线铜芯最小截面应()10mm2。 A.不小于;B.不大于;
最新回复
(
0
)