首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Is that part of the difficulty too, that the roads and bridges
[originaltext]W: Is that part of the difficulty too, that the roads and bridges
游客
2023-11-29
58
管理
问题
W: Is that part of the difficulty too, that the roads and bridges weren’t designed for some semi-trailers, let alone B-doubles?
M: (6) Well, indeed, in respect of bridges, during the campaign, the Coalition announced a program specifically to deal with bridges, and that’ll be something that the Deputy Prime Minister Warren Truss will be shortly talking more about. We will have a specific bridge program to upgrade bridges in regional areas. And, your listeners in New South Wales know that those bridges which were, as you say, built many years ago, are now carrying significant loads, which we want them to carry.
W: Well, what do you want our regions to do?
M: We want our regions to do better; we want our regions to be sending more of our high quality primary produce to ports to get onto ships, to export overseas, and to do that we need the most effective road network. (8-1) And the Australian Government’s committing to spending significant amounts to upgrade major roads, in Sydney, for instance, we’re committing $1.5 billion, as part of the WestConnex proposal, which has an impact on our freight capacity, of course, getting our stuff to airports and to ports. (7) But this program, while it’s small, makes a significant contribution to our regional development because it ensures we get productive capacity on many roads which are suffering from substandard infrastructure. And, what I’ve asked John Cobb to do is to lead this committee and get the best value for the money that we allocate each year.
W: Should the business sector, businesses that set up in certain areas be asked to help fund roads?
M: (9/10-1) Well, indeed they are on some occasions, and part of the challenge the country has, as both state and federal governments deal with Labor’s debt, is to increasingly find ways to attract private sector investment. Sometimes that’s through pricing. (8-2) The private sector is involved in the WestConnex project, and is incentivized to be involved. So, of course, in that instance, it’s attractive to both federal, state governments, but also the private sector, and (10-2) we’ll increasingly be looking at ways to attract private sector investment into our important economic infrastructure.
W: All right, it’s time to end today’s program. Thank you, Jamie. Thanks for talking with us.
M: My pleasure.
This is the end of Part Two of the interview. Questions 6 to 10 are based on what you have just heard.
6. What will the Deputy Prime Minister Warren Truss be shortly talking more about?
7. Why can the WestConnex project contribute a lot to the local economy?
8. Which of the following is mentioned about the WestConnex proposal?
9. What can we know about the role of the business sector in the program?
10. Which of the following statements is CORRECT about private investment in economic infrastructure?
选项
A、It involves $1.5 billion investment to upgrade bridges.
B、It involves plans of transporting the staff easily to the airports.
C、It involves projects of decreasing the freight capacity of ports.
D、It involves private investment besides federal funding.
答案
D
解析
根据句(8—1)可知,澳大利亚政府投入了大量资金升级主要道路,而不是桥梁,排除[A]选项;以悉尼为例,政府已经按照西联公路项目的提议,投入了15亿美元,这一项目对机场和港口的货运能力产生了积极影响,[C]选项错误;[B]选项在原文中并未提及。由句(8-2)可知,在西联公路的项目中,私营企业投入资金并被鼓励参与其中,因此答案为[D]。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3230511.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Butdon’tmanymoreparentsliveapartfromtheirmarriedchil
[originaltext]M:Butdon’tmanymoreparentsliveapartfromtheirmarriedchil
[originaltext]M:Today,we’veProfessorMcKayonourMorningTalkShow.Goodmo
[originaltext]M:Today,we’veProfessorMcKayonourMorningTalkShow.Goodmo
[originaltext]M:Today,we’veProfessorMcKayonourMorningTalkShow.Goodmo
[originaltext]M:Andthesecondtime?W:Oh,thesecondtimeIdidmanagetogi
[originaltext]M:Andthesecondtime?W:Oh,thesecondtimeIdidmanagetogi
[originaltext]M:Andthesecondtime?W:Oh,thesecondtimeIdidmanagetogi
[originaltext]M:Excuseme,madam.W:Yes?M:Iwonderwhetheryou’dhelpus.W
[originaltext]M:Excuseme,madam.W:Yes?M:Iwonderwhetheryou’dhelpus.W
随机试题
Thelabourhereisaltogetherthatwordsmaybeaculeate,sentencesconcise,and
AccordingtotheSenatestudy,whichadjectiveCANNOTbeusedtodescribepre-w
Itwas6:40inthemorningandnearlyallofthedoctorsattendingthemedic
下列选项中属于影响薪酬体系类型选择的内部因素有()。A.企业的性质 B.发展
溃疡病急性穿孔具有诊断价值的是A.体温38.5°C以上 B.上腹部剧烈疼痛
房地产投资项目的动态投资回收期为自投资起始点起至()等于零止的年份。A、金流量
以下属于公债二级市场上的交易的有()。A.政府与证券承销机构的交易 B.公债
项目团队实现预定目标的关键是()。A.严格控制项目工期 B.定期有效的专
下列有关造价工程师职业资格考试的表述,错误的是()。A.二级造价工程师职业
(2018年真题)根据《标准施工招标文件》通用合同条款,承包人应该在收到变更指示
最新回复
(
0
)