首页
登录
职称英语
It was 6:40 in the morning and nearly all of the doctors attending the medic
It was 6:40 in the morning and nearly all of the doctors attending the medic
游客
2023-10-10
77
管理
问题
It was 6:40 in the morning and nearly all of the doctors attending the medical conference had assembled for the first session of the day. But there were no tables and chairs in sight, no lectern(讲台), no run-throughs of PowerPoint presentations. All I could make out in the early morning darkness were the unmoving forms of my colleagues, cross-legged on cushions and raised platforms, eyes closed and hands resting with palms upward in their laps.
They were learning to meditate(思考)as part of a communication training conference, held last week at the Chapin Mill Retreat Center in western New York, and sponsored by the University of Rochester Medical Center.
There has been a growing awareness among doctors that being fully present and attentive to the moment, not Only improves the way they engage with patients but also mitigates(减轻)the stresses of clinical practice.
Mounting paperwork demands and other time and productivity pressures can lead to physician burnout, which affects as many as one in three doctors, recent studies have shown. The loss of enthusiasm and engagement can lead to increased errors, decreased empathy and compassion toward patients and poor professionalism. Other problems include physician substance abuse, abandonment of clinical practice and even suicide.
Questions: [br] All the author could make out were the unmoving forms of his colleagues in the______.
选项
答案
early morning darkness
解析
由题干中的All the author could makeout定位到第一段第三句。该句提及在早晨的昏暗光线中,作者所能分辨出的就是其同事们那毫无感染力的身影,由此呵知应填early morningdarkness。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3088599.html
相关试题推荐
Ithasbeenrevealedthatnearlyoneinfivedegreecourseshasbeen________sinc
Ifyouseethatthestreetiswetinthemorning,youwould_______thatitmusth
One-thirdoftheworld’snearly700millionchildrenunderfiveyearsoldare
One-thirdoftheworld’snearly700millionchildrenunderfiveyearsoldare
Somepeoplefeelthatcertainworkerslikenurses,doctorsandteachersareunde
[originaltext]W:Goodmorning,Ilostapairofblackleatherglovesatthethe
A、Earlyinthemorning.B、Beforelunch.C、Atlunchtime.D、Afterlunch.C信息明示题。很
[originaltext]A:Goodmorning.Doyouhaveanyticketsleftforthisevening’s
Receptionist:Goodmorning.HopkinsDentalSurgery.Charles:Goodmorning______
这项工程根本不容易;它花了我们三个月的时间。Thatprojectwasanythingbuteasy;ittookusnearlythr
随机试题
Whatisthemainopinionofeachofthefollowingpeople?ChooseFIVEanswersfr
Forsomepeople,thelightofhumanattentionhasanunbearablebrilliance.
Don’tgettooclosetoatiredteen;youcouldstartlosingsleepaswell.Wh
Backintheday,agoodreportcardearnedyouaparentalpatontheback,b
男性,20岁农民,4天前突然发冷、发热,最高体温达39℃以上,伴头痛,查T39
患者男性,28岁,右前臂可见大片红斑,其上可见针头至粟粒大小丘疱疹,有明显浆液性
关于利用时辰药理学选择最佳服药时间的叙述不正确的是A.肾上腺素类药物防止哮喘发作
根据《民法通则》,无民事行为能力人和限制民事行为能力人可以从事的民事活动有()。
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
在微波通信系统中,属于分路系统的是()。A.环形器 B.分路滤波器 C.阻抗
最新回复
(
0
)