首页
登录
职称英语
What is the news item mainly about? [originaltext] [21] In developing countr
What is the news item mainly about? [originaltext] [21] In developing countr
游客
2023-11-18
67
管理
问题
What is the news item mainly about?
[21] In developing countries, childbirth is often a life and death struggle for both mothers and children. The U.S. charity, Save the Children, says more than four million infants worldwide die in their first month of life each year, mostly due to infections. A third of the deaths occur in Southeast Asia. [22] South Asia has the highest rates of newborn deaths in the world, next to Africa. In Afghanistan and Pakistan, for example, up to six percent of infants die in their first month. Many women also do not survive complications during pregnancy and childbirth. Amy Weissman is a health expert for Save the Children in Vietnam. [23] She says the mothers most at risk are young, uneducated women who give birth at home, without the help of skilled professionals.
选项
A、The U.S. charity, Save the Children, in Vietnam.
B、Improving maternal and child health in the world.
C、Reducing the number of childhood deaths in South Asia.
D、High infant and maternal mortality in developing countries.
答案
D
解析
新闻首句提到,在发展中国家,生小孩对母亲和孩子来说是一场生死斗争,接着引用Save the Children专家的话语,分别说明新生儿和母亲的死亡率很高,由此可知首句即为全文主旨,故答案为D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3196434.html
相关试题推荐
Whatkindofdrinkdidthemanorder?[br][originaltext]W:Goodafternoon,sir
Whatkindofdrinkdidthemanorder?[br][originaltext]W:Goodafternoon,sir
AIBis______.[br][originaltext]W:Canyoutellmehowtoreachthebankplease
Innocountry______Britain,ithasbeensaid,canoneexperiencefourseasons
WhichofthefollowingstateshasNOTbeenaffectedbyflooding?[originaltext]
Accordingtotheauthor,whichstatementisNOTtrue?[br][originaltext]A
Accordingtotheauthor,whichstatementisNOTtrue?[br][originaltext]A
HowmanynewcasesofchildhooddiagnosedintheUKeachyear?[originaltext]
AugustoPinochetwillberememberedas______.[br][originaltext]Chilesa
AugustoPinochetwillberememberedas______.[originaltext]Chilesaysfor
随机试题
Thewould-besleeperwhorefightshisdailybattlesinbed--orrehearsest
Writeanoteofabout50-60wordsbasedonthefollowingsituation:Your
Foryears,mentalhealthprofessionalsweretrainedtoseechildrenasmere
RUP强调采用( )的方式来开发软件,这样做的好处是在软件开发的早期就可以对关
根据我国现行合同条件,关于索赔计算的说法中,正确的是()。A:人工费索赔包括新
完全垄断市场,产品的需求曲线为:Q=1800-200P,该产品的平均成本始终是1
患者,男,60岁。有慢性支气管炎及肺心病病史。近1周感冒后出现咳嗽,吐黄痰,心
个体以一定方式去影响他人对自己的印象是()。A:印象输入B:印象输出C:印象
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
在工程寿命周期成本中,不仅包括经济意义上的成本,还包括()。A.环境成本和目标
最新回复
(
0
)