首页
登录
职称英语
In which part of Iran did the earthquake happen? [br] [originaltext] Presid
In which part of Iran did the earthquake happen? [br] [originaltext] Presid
游客
2023-11-10
91
管理
问题
In which part of Iran did the earthquake happen? [br]
President Bush has offered US assistance to Iran after the earthquake there killed at least 66 people. Three quakes struck western Iran overnight Thursday, flattening homes, destroying villages and injuring more than a thousand people. President Bush in his comments in Cancun Mexico also said the world rejects what he called Iran’s desire to have a nuclear weapon. "There is common agreement that Iranians should not have a nuclear weapon, the capacity to make a nuclear weapon or the knowledge how to make a nuclear weapon. And the reason that there is common agreement is because Iranian government with such a weapon as is now constituted would pose a serious threat to world security." Tehran has repeatedly said its nuclear program is for peaceful purposes.
选项
A、For its international reputation.
B、For its national defence.
C、For its national peace.
D、For its military development.
答案
B
解析
此题为测试目的的事实细节题。根据新闻中的最后一句的信息,“Tehran has repeatedly said its nuclear program is for peaceful purposes”,可知正确答案为B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3174723.html
相关试题推荐
WhydotheArgentineproductshavelowerprices?[br][originaltext]There
Whichofthefollowingistherulingparty?.[br][originaltext]Canada’smin
_______attackedanorthTexascityandthreeothertowns.[br][originaltext]
InwhichpartofIrandidtheearthquakehappen?[br][originaltext]Presid
WhatisthemainpurposeofancientOlympicGames?[br][originaltext]Totr
WhatisthemainpurposeofancientOlympicGames?[br][originaltext]Totr
WhatisthemainpurposeofancientOlympicGames?[br][originaltext]Totr
Howoldwastheshoe?[br][originaltext]Nothingfitslikeanoldshoe—esp
Howoldwastheshoe?[br][originaltext]Nothingfitslikeanoldshoe—esp
Thesubjectyouaregoodatinschoolmay________.[br][originaltext]What
随机试题
HisgrandfathermadearealdifferencetohislifebyleavinghimagenerousA、le
RisingInequalityIsHoldingBacktheU.S.Economy[A]Inannoun
【题目来源】5月19日下午湖北省武汉市结构化面试考题 【考题一回顾】触网
关于颈丛神经,下列哪项错误A.颈丛深支支配颈部深肌、肩胛提肌、舌骨下肌群和膈肌
“手舞足蹈”“怒发冲冠”都是对下列哪种状态的描述()A.心境 B.应激 C.
从A市到B市的航班每周一、二、三、五各发一班。某年2月最后一天是星期三。问当年从
镇总体规划的成果包括( )。A.规划文本和主要图纸及附件 B.城镇体系规划文
阵发性室性心动过速无明显血流动力学障碍者,治疗时首选 A.利多卡因B.胺碘酮
下列交易活动中,属于正向基差套利的是()。A:同时买入股指成份股和股指期货合约
关于投资回收期的说法,正确的有( )。A.静态投资回收期就是方案累计现值等于零时
最新回复
(
0
)