首页
登录
职称英语
Italy was criticised for______. [originaltext] Italy was sharply criticised
Italy was criticised for______. [originaltext] Italy was sharply criticised
游客
2023-11-06
70
管理
问题
Italy was criticised for______.
Italy was sharply criticised for allowing the Kurdish guerrilla leader Abdullah Ocalan to leave the country on Jan. 6 and disappear again. Turkish officials urged their country’s neighbors in the Caucasus not to harbor the Kurdistan Workers Party leader, who is said to be now in Nagorno-Karabakh, an Armenian enclave within Azerbaijan. Any such protection, Prime Minister Bulent Ecevit said, would be regarded as a hostile act for which Turkey would "take necessary measures".
选项
A、putting Ocalan to prison
B、setting Ocalan free
C、letting Ocalan leave Italy
D、harboring Ocalan
答案
C
解析
本题测试关于原因的细节内容的理解能力。根据文中首句,可得出正确答案应为C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3162565.html
相关试题推荐
Italywascriticisedfor______.[br][originaltext]Italywassharplycriti
Howmanypeoplehaveheldadomonstration?[br][originaltext]About1,000su
YoucanfindinthefirstroomthefollowingEXCEPT[br][originaltext]I’m
YoucanfindinthefirstroomthefollowingEXCEPT[originaltext]I’mMr.Pa
WhichofthefollowingdetailsaboutHitchcockisINCORRECT?[br][originaltext
WhichofthefollowingdetailsaboutHitchcockisINCORRECT?[originaltext]A
Howlonghasthemansufferedfromthesymptomshedescribed?[originaltext]M:G
WhatkindoftopicdoyouthinkDonnadoesNOTlike?[originaltext]M:Well,Donn
Accordingtotheman,whydomodernbooksdecay?[br][originaltext]W:Excusem
Accordingtotheman,whydomodernbooksdecay?[br][originaltext]W:Excusem
随机试题
[img]ct_epem_epelisv_01671(20097)[/img][br][originaltext]Heisasnaughtyas
WhoseGraveisThisAnyway?Therearemanylegendsaboutthe
下列关于数字出版的说法,错误的是( )。A.按需印刷视为数字出版的一个环节
肾结核一侧肾轻度积水,对侧肾无功能,膀胱容量正常,治疗宜采取A.积水侧肾造瘘
A.奥美拉唑B.格列本脲C.盐酸西替利嗪D.呋塞米E.卡托普利用作抗过敏药的是
《牵牛花》、《花的沐浴》、《款待》的作者是( )。A、郭风 B、吴然 C、
呕吐痰涎,伴头晕、胸痞、心悸,舌苔白,脉滑。治疗除取主穴外,还应加( ) A
中央银行调节经济时所使用的货币政策工具包括( )。A.特殊性货币政策工具 B
一般资料:求助者,男性,26岁,硕士研究生。 求助者主述:近一年来焦虑、紧张,
用作配电线路过负荷保护的电器元件有()。A.熔断器的熔断体;B.断路器的长延
最新回复
(
0
)