首页
登录
职称英语
David Cameron visited Scotland to______. [originaltext] The British Prime Min
David Cameron visited Scotland to______. [originaltext] The British Prime Min
游客
2023-11-02
84
管理
问题
David Cameron visited Scotland to______.
The British Prime Minister David Cameron has visited Scotland for the last time before voters there cast their ballots in Thursday’s referendum on independence.(9)In a passionate speech, Mr. Cameron appealed to Scots not to leave the United Kingdom, saying it was not just a vote for them but for their children, grandchildren and the generations beyond.
David Cameron came to Aberdeen today to issue one last emotional appeal to the people of Scotland.(10)The breakup of the United Kingdom, he said, would mark the end of the greatest example of democracy the world has ever seen. His plead voters do not think there can be any way back from a vote for independence. The Prime Minister’s message: Do not use this referendum as a protest vote: governments and policies may come and go, this is forever.
选项
A、cast a ballot
B、prevent a referendum
C、make a persuasion
D、stop a protest
答案
C
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。由句(9)可知,英国首相戴维·卡梅伦访问苏格兰是为了呼吁苏格兰不要离开英国,故C为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3151707.html
相关试题推荐
Whoannouncedthemeasureafterfightingbrokeout?[br][originaltext]Riot
Whoannouncedthemeasureafterfightingbrokeout?[originaltext]Riotpolic
What’sthedistancedidthespacecraftmakethefreefall?[br][originaltext]
RichpeopleinBritainhavebeenhuntingfoxes______.[originaltext]Foxesan
WhichisINCORRECTaboutVenus?[br][originaltext]Astartingpointforall
WhichisINCORRECTaboutVenus?[br][originaltext]Astartingpointforall
Whatdevelopmentcausedadeclineintheuseofrailroads?[br][originaltext]
Whatpreventsthemanfromtakingthepoetsof1960’sclass?[br][originaltext
Whatpreventsthemanfromtakingthepoetsof1960’sclass?[br][originaltext
Whatpreventsthemanfromtakingthepoetsof1960’sclass?[br][originaltext
随机试题
Parents’Homework:FindPerfectTeachersforKidsA)TomiHalldidw
先逛店后网购(showrooming)指先到传统实体商店查看某件商品,之后到网上低价买人的行为。虽然网上的产品文字描述和图片展示很详尽,但是上网购物仍有
Somestudentsintheuniversityaremenofprivilege,forexample,thestude
Since2007,theAmericanPsychologicalAssociation(APA)hasconductedasurve
机构具有确定相对运动的条件是()A.机构的自由度数目等于主动件数目 B.机构的
图示结构杆件1的轴力为( )。 A.-P B.-P/2 C. D.
9~10岁的儿童能达到( )守恒。A.液体 B.面积 C.重量 D.容积
2022年4月3日,国务委员兼外长王毅在安徽屯溪同来华访问的菲律宾外长洛钦举行会
免疫接种的流行病学效果评价指标是( )。A.患病率 B.发病率 C.死亡率
如图4-62所示质量为m的三角形物块,其倾斜角为θ,可在光滑的水平地面上运动。
最新回复
(
0
)