首页
登录
职称英语
People travel a lot with Heaven Air because they know they well get what the
People travel a lot with Heaven Air because they know they well get what the
游客
2023-10-11
63
管理
问题
People travel a lot with Heaven Air because they know they well get what they want. They want to go quickly and safely across the land, across the sea or right across the world, and they know Heaven Air will take them where they want to go whenever they want to go. Heaven. Air flies all the newest and fastest planes to more towns and cities of the world than any other airlines.
Do you want to go to Paris, Washington, Tokyo? Heaven Air will take you there, at all times of the day or night, right through the week. But Heaven Air flies not only to the biggest cities, we also fly two or three times a week to towns and cities in the very center of Asia, Africa and South America.
People fly with Heaven Air because they know they will leave on time and arrive on time, They know that they will receive the best food and watch the best films.
Heaven Air is second to none. [br] Traveling with Heaven Air is______ .
选项
A、comfortable but expensive
B、cheap and pleasant
C、exciting but rare
D、quick and safe
答案
D
解析
推理判断题。文章第二段第一句话They want to go quickly and safely across the land,…and they know Heaven Air will take them where they want to go whenever they want to go.可以看出旅客所关心的是能够快速、安全地到达目的地,并且他们十分信任Heaven Air,认为它能够随时将他们带到想要去的地方。因此选D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3090140.html
相关试题推荐
IamalwaysamazedwhenIhearpeoplesayingthatsportcreatesgoodwill
IamalwaysamazedwhenIhearpeoplesayingthatsportcreatesgoodwill
IamalwaysamazedwhenIhearpeoplesayingthatsportcreatesgoodwill
Mostpeoplemanagetoreturnfromtheirholidayswithacoupleofamusinganecdo
Mostpeoplemanagetoreturnfromtheirholidayswithacoupleofamusinganecdo
Mostpeoplemanagetoreturnfromtheirholidayswithacoupleofamusinganecdo
Mostpeoplemanagetoreturnfromtheirholidayswithacoupleofamusinganecdo
Mostpeoplemanagetoreturnfromtheirholidayswithacoupleofamusinganecdo
Mostpeoplemanagetoreturnfromtheirholidayswithacoupleofamusinganecdo
[originaltext]W:I’mlookingforaconvenientwaytotravelthecountry.M:Have
随机试题
LastyearFrenchdriverskilled【C1】______than5,000peopleontheroadsfor
Theproblemwiththenature-nurturedebateisthatthisisaninadequateway
MostAmericanstudentsare______tospend180daysayearatschool.A、intendedB、
党的十八大报告指出,建设中国特色社会主义,总依据是()。A.社会主义初级阶段
在中性点直接接地的电网中,发生单相接地时,健全相对地电压有时会超过线电压。
股权投资基金的收益分配主要在()之间进行。 Ⅰ.基金投资者 Ⅱ.基金管理人
适宜空腹服用的药物是A.安神药 B.解表药 C.驱虫药 D.滋补药
宽带是传送比特的能力。宽带每秒钟能够传送大量的比特。尽管很多人把宽带比喻成水管
由于过去经验的影响,人们在从事某种活动前往往有一种心理准备状态,这是( )。
某小学有12岁学生150人,根据WHO的2010年口腔健康目标,龋齿总数不应超过
最新回复
(
0
)