首页
登录
职称英语
Brookside College
Brookside College
游客
2023-10-04
89
管理
问题
Brookside College
Cambridge
Situated in a very pleasant part of this beautiful university, offers tuition for all levels of students, from beginners to postgraduates, throughout the year.
Students are prepared for a variety of examinations in English as a foreign language, and our young, friendly staff participates in the social, cultural, and sporting activities available, which include theater visits, excursions (游览), football, tennis, swimming, and horse riding.
In addition to studying English, foreign students can prepare, with English students attending the College, for a wide range of university entrance examinations, and are assisted by the College in finding places at British universities.
The College will also admit sufficiently advanced foreign students to the four-week intensive courses that are regularly held for British teachers and graduates in the teaching of English as a foreign language. Students who complete the course successfully are awarded a certificate in TEFL.
Accommodation(膳宿) is provided with English families in Cambridge. Write for. a free illustrated prospectus(简介) to:
J. Robinson,
The Vice-Principal,
Brookside College,
3, Brookside,
Cambridge Tel: 022364639
Brookaide College
Cambridge
The College is situated in a (46) of Cambridge. Students (47) a Variety of examinations in English as a foreign language. Activities include theater visits, excursions, (48) , and horse riding. Foreign students can prepare for a wide range of (49) . Sufficiently advanced foreign students can take part in the four-week (50) that are regularly held for British teachers. Accommodation is provided with English families in Cambridge.
[br]
选项
答案
university entrance examinations
解析
该题的答案也在广告的第三段。原文中,该句子中间插入了—个介词for引导的短语,而在题目中,它变成了独立的句子。空格前后的文字与原文中的内容完全一样。因此,通过对空格前后内容的对比,可以判断出正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3069666.html
相关试题推荐
Joe’sparentsvisitedhimatcollegelastweek.Beforetheirplanelanded,i
Joe’sparentsvisitedhimatcollegelastweek.Beforetheirplanelanded,i
Ittookmeayeartobe______tothecollegelife.A、adoptedB、receivedC、accept
Thenamesofthesuccessfulcandidateswillbe______onthecollegenoticeboard.
Itisstrangethatsuchathing(happen)______inourcollege.happen(shouldhapp
Whenyouhavecompletedyourcollegeeducation,youwilllookforajobsuite
Whenyouhavecompletedyourcollegeeducation,youwilllookforajobsuite
_____inthecollege_____ImetPro.Johnyesterday.A、Itwas...whereB、When...
Thenumberofstudentsinthiscollege______thisyear.A、havedoubledB、hasdou
Holdthemoneyinyourbankaccount______youuseitforcollegecourses.A、altho
随机试题
Itneverrainsbutitpours.Justasbossesandboardshavefinallysorted
WhatdidtheIndonesia’smilitaryaskaidgroupstodo?[br][originaltext]
Ioughtto______themaboutthenews,butIforgottodoso.A、remembertellingB、
[originaltext]M:Goodmorning,Jane.Howareyou?W:Oh,fine.Idon’thaveto
Scientistsfindthathard-workingpeoplelivemuchlongerthanaverageme
Oneofthegreatestconcernsparentshavewhenfacinganinternationalmove
男性,26岁。糖尿病病程10年,胰岛素治疗。血糖未监测。近3月眼睑及下肢水肿,尿
治疗寒凝血瘀型子宫内膜异位症,应首选的方剂是()A.少腹逐瘀汤 B.桃红
( ),即公司因不能清偿到期债务,被依法宣告破产的,由法院依照有关法律规定组织
病理缩复环的特征正确的是( )A.不随宫缩逐渐上升 B.属于不协调的宫缩过强
最新回复
(
0
)