首页
登录
职称英语
When you have completed your college education,you will look for a job suite
When you have completed your college education,you will look for a job suite
游客
2023-10-05
69
管理
问题
When you have completed your college education,you will look for a job suited to your training,interests,and ambitions.In most cases.you will visit a potential employer’s office and complete an application form for the position in which you are interested.The employer may then make a decision regarding your ability on the basis of the application form and a personal interview.
Throughout your lifetime,however,you may find yourself in other job-seeking situations in an attempt to improve your position.As you gain experience,you are likely to become ambitious for better and better jobs.These better jobs often request written letters of application and summaries of your background and experience.Your writing skills may be an important part in obtaining the job you desire.
In any job-seeking situation,there are a number of ways you may use your writing skills:to complete an application form,prepare a resume,write an application letter,or write employment follow-up letters.As an ambitious job-seeker,therefore,you should be able to prepare all the written material that will help you obtain the job you want. [br] If you want to improve your position and find a good job,it is important to______.
选项
A、understand the application form of the company
B、make a decision on the basis of your own desire
C、improve your writing skills
D、get a job related to your education
答案
C
解析
细节题。根据第二段可知,写作能力在应聘中是非常重要的,故选C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3072636.html
相关试题推荐
ThenewideaabouteducationintheU.S.isthat______.[br]Thebesttitlefo
ThenewideaabouteducationintheU.S.isthat______.[br]Usually,thecont
ThenewideaabouteducationintheU.S.isthat______.[br]What’sthepurpos
ThenewideaabouteducationintheU.S.isthat______.[br]What’sthepurpo
Iwouldhavepassedthecollegeentranceexaminations______Imissedsomeofth
DesignCompetitionProfessionalCollegeis5ye
NotuntilIgraduatedfromthecollege______howmuchtimeIhadwasted.A、have
Ittookmeayeartobe______tothecollegelife.[originaltext]本题测试的是动词短语固定搭配
Thereismoreineducationthanjustlearningfacts.Wegotoschool,aboveall,
Thereismoreineducationthanjustlearningfacts.Wegotoschool,aboveall,
随机试题
A.assistingB.estimatesC.shutoffD.manufacturers
NowreadthepassageaboutE-books.Youwillhave45secondstoreadthepassage
普惠金融是指立足机会平等要求和()原则,以可负担的成本为有金融服务需求的社会阶层
学生陈某是刚进校的新生,家里的经济状况还行,但陈某的家长为了让自己的小孩能够得到
以下属于伦敦外汇市场特点的有()。 ①以外币交易为主②以非居民交易为主
患者男,55岁。长期卧床,最近护理时发现骶尾部皮肤发红,除去压力无法恢复原来肤色
表象的概括是一种( )概括A.本质 B.形象 C.语词 D.动作
下列说法错误的有()A.法官甲枉法裁判又受贿的,择一重罪论处 B.律师收
一般资料:求助者,男性,23岁,未婚,医院检验科化验员。 求助者自述:近半年来
露天矿山爆破中,对爆破质量的要求中说法错误的是()。A.减少大块率 B.爆堆几
最新回复
(
0
)