首页
登录
职称英语
Scientists are building the world’s first thinking robot.It’s true.Some
Scientists are building the world’s first thinking robot.It’s true.Some
游客
2023-09-30
67
管理
问题
Scientists are building the world’s first thinking robot.It’s true.Some say machines that walk, speak and feel will have been made by 2020.Kismet is the name of a robot which scientists have built this year at the Massachusetts Institute of Technology (MIT).
Kismet is different from traditional robots because it can show human emotions.Kismet is one of the first robots of a new generation that look like human beings and can imitate human feelings.
Some people say that by 2020 we will have created robots with brains similar to those of adult human beings.They will be doing dangerous jobs as well as more and more of the household work for us.In Japan, scientists are designing robots that will entertain people by dancing and playing the piano.
Meanwhile, people who worry about the future are wondering whether robots will become monsters.Will people themselves become increasingly like robots? Experts predict that more and more people will be wearing micro-computers connected to the Internet in the future.People will have microchips in various parts of their body, which will connect them to a wide variety of small machines.Perhaps we should not exaggerate(夸大) the importance of technology, but
one
may wonder whether, in years to come, we will be falling in love, and whether we will feel pain.Who knows? [br] It can be inferred from this passage that__________.
选项
A、robots will take the place of human beings in the future
B、the importance of technology has been exaggerated
C、scientists have designed different kinds of robots
D、robots might be a helper or a danger
答案
D
解析
由第三段第二句They will be doing dangerous jobs as well as more and more of the household work for us及最后一段第一句Meanwhile,people who worry about the future are wondering whether robots will become monsters 可推断出,机器人可能成为助手,也可能成为威胁,故选D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3058048.html
相关试题推荐
HehopeshecanvisittheUnitedNationsbuildingwhilehe______inNewYorkne
Buildingthenewhouse______thefamilyasmanyastwentythousanddollars.A、ta
It’sclearthat(create)______thinking,anobjectofoureducationsystem,affec
Manyscientists______theirowneyesandearsthanthetheoriesoftheancients
Therearetwospareroomsinthebuilding,______hasbeenprovidedwithair-con
Whenthinkingaboutrentingorbuyingahouse,it’shardtoknowwheretost
Whenthinkingaboutrentingorbuyingahouse,it’shardtoknowwheretost
Theearthquakecrushedourbuildings,butitcouldnotcrushourwill.Instead,it
Thisbuildingis4timesas(high)______asthatone.high当与表示倍数比较级的词在一起时,其具体的语序应
Thisbuildingis4timesas(high)______asthatone.high当与表示倍数比较级的词在一起时,其具体的语序应
随机试题
[originaltext]M:Tellme,Sally,whydoyouthinkthatopportunitiesforindepe
Thisspaciousroomis______furnishedwithjustafewarticlesinit.A、lightlyB、
Manyremarkablepeopledealwithdepressionandanxietyallthetimebecausethe
StoppingSmoking:ASH’s15Tips—ActiononSmokingandHealth1
[originaltext]Accordingtoasurveyonareadingconductedin2001bytheU
降低LDL-ch作用最强的一类药物中,具有较高的吸收率,一般不受食物影响的是A、
在中国古代教育中形成了“六艺”教育。“六艺”是指______、乐、射、御、书、数
由于建筑形式不断创新,工业建设项目中工艺越来越复杂,技术越来越先进,客观上不要求
甲公司以乙公司为收款人签发了一张银行承兑汇票,乙公司将汇票背书转让给丁公司,丁公
女,66岁,间歇性全程肉眼血尿半年,不伴尿频、尿急、尿痛,尿细胞学2次阳性,B超
最新回复
(
0
)