首页
登录
职称英语
Many things about languages are a mystery, and many will always remain so. B
Many things about languages are a mystery, and many will always remain so. B
游客
2023-09-25
94
管理
问题
Many things about languages are a mystery, and many will always remain so. But some things we do know.
First, we know that all human beings have a language of some sort. There is no race of men anywhere on earth so backward that it has no language. And, in historical times, there has never been a race of men without a language.
Second, there is no such thing as a primitive language. There are many people whose cultures are undeveloped, who are, as we say, uncivilized, but the languages they speak are not primitive. In all known languages we can see complexities that must have been tens of thousands of years in developing. This has not always been well understood; indeed, the direct contrary has often been stated. Popular ideas of the language of the American Indians will illustrate. Many people have supposed that the Indians communicated in a very primitive system of noises. Study has proved this to be nonsense. There are, or were, hundreds of American Indian languages, and all of them turn out to be very complicated and very old. They are certainly different from the languages that most of us are familiar with, but they are no more primitive than English and Greek.
A third thing we know about language is that all languages are perfectly adequate. That is, each one is a perfect means of expressing the culture of the people who speak the language.
Finally, we know that language changes. It is natural and normal for language to change; the only languages which do not change are the dead ones. This is easy to understand if we look backward in time. Change goes on in all aspects of language. Grammatical features change as do speech sounds, and changes in vocabulary are sometimes very extensive and may occur very rapidly. Vocabulary is the least stable part of any language. [br] The author has used American Indian languages as an example to show that they are______.
选项
A、just as old as some well-known languages
B、just as sophisticated as some well-known languages
C、more advanced than some well-known languages
D、more complex than some well-known languages
答案
B
解析
根据题干中的American Indian languages定位到文章第三段。本段最后提到,这些印第安语与我们多数人熟悉的那些语言不同,但是它们一点也不比英语和希腊语原始。由此可以看出作者列举美国印第安人的语言的目的是证明这些语言和一些著名的语言一样高级。sophisticated意为“复杂的;先进的”。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3044201.html
相关试题推荐
Thisisthemodemhotel______thevisitorscanenjoyallgoodthings.A、whichB、
Oneshouldalwayskeepinmindtheoldtruth"Firstimpressionsarelasting".A、人
Maryist.hekindofpersonwhoalwaysseemstobe______ahurry.A、onB、inC、w
Iwouldratheryou______goodthingstoher.A、doB、didC、willD、hasdoneB
Iwouldratheryou______goodthingstoher.A、doB、didC、willD、hasdoneB
Janealwaysenjoys______topopularmusicathomeonFridayevenings.A、listenin
Inplanningavacation,youneedtodecideonmanythings—whereyouwillgo,
Manyayoungpersontellsmehewantstobeawriter.Ialwaysencouragesuch
Whatcanyoulearnfromstamps?Wecanlearnmanythingsabout______fromstamp
Atleast______.[originaltext]Howmanyforeignlanguagesshouldtheapplicantsb
随机试题
[originaltext]W:Tom,canyoutellmewhatpercentageoftheUnitedStates’pop
Fortheexecutiveproducerofanetworknightlynewsprogram,theworkday
Ablindbabyisdoublyhandicapped.Notonlyisitunabletosee,butbecaus
Aperson’shomeisasmuchareflectionofhispersonalityastheclotheshe
设计条件 某高职学院扩建规划如图所示。场地北侧为现有的教学区。小河 东侧
气柜是储存、回收化工企业低压瓦斯(煤气)和调节瓦斯(煤气)管网压力的重要设施。最
出生时体重为3kg的小儿,10个月时其体重应大约为A.7kg B.8kg C
无功动态补偿装置光纤损耗超过()定性为严重(A)10%(B)20%
根据上述资料,以下说法错误的是:A.2021年1—4月份,表格中营业收入排名
情感领域的教学目标根据价值内化的程度分为()等级。 A.二个B.五个
最新回复
(
0
)