首页
登录
职称英语
Death Valley is one of the most famous deserts in the United States, covering
Death Valley is one of the most famous deserts in the United States, covering
游客
2023-09-18
65
管理
问题
Death Valley is one of the most famous deserts in the United States, covering a wide area with its alkali (碱性的) sand. Almost 20 percent of this area is well below sea level, and Badwater, a salt water pool, is about 280 feet below sea level and is the lowest point in the United States.
Long ago the Panamint Indians called this place"Tomesha"—the land of fire. Death Valley’s present name dates back to 1849, when a group of miners coming across from Nevada became lost in its unpleasantness and hugeness and their adventure turned out to be a sad story. Today Death Valley has been declared a National Monument (纪念碑) and is crossed by several well-marked roads where good services can be found easily. Luckily the change created by human settlement has hardly ruined the special beauty of this place.
Here nature created a lot of surprise, almost like the sights on the moon, ever-changing as the frequent wind moves the sand about, showing the most unusual colors. One of the most astonishing and variable parts of Death Valley is the Devil’s Golf Course, where it seems hard for one to tell reality from terrible dreams. Sand sculptures (沙雕) stand on a frightening ground, as evening shadows move and lengthen. [br] From the passage we can see that the writer______the Death Valley.
选项
A、appreciate
B、is fearful of
C、dislikes
D、is tired of
答案
A
解析
推理判断题。根据文中的the special beauty of this place,like the sights on the moon,ever-changing,showing the most unusual colors等关键词语可推断,作者是带着赞赏的语气来描述“死亡谷”的,故选A项。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3025460.html
相关试题推荐
FireInstructionThepersondiscoveringafirewill:
FireInstructionThepersondiscoveringafirewill:
People,amagazinefeaturingthelivesoffamouspeople,recentlyrevealedthe5
TheUnitedStatesisademocracy,whichmeansthatthecitizensrunthegove
TheUnitedStatesisademocracy,whichmeansthatthecitizensrunthegove
TheUnitedStatesisademocracy,whichmeansthatthecitizensrunthegove
50milessouthwestofthecountry______thefamousbeautifulmountain.A、layingB
Seenfromspace,ourearth,withwatercovering70%ofitssurface,appearsasa“blu
IntheUnitedStates,peoplemaygotodifferentshoppingplacesaccordingt
IntheUnitedStates,peoplemaygotodifferentshoppingplacesaccordingt
随机试题
【说明】假设你的朋友Marco开了间公司,你写信去祝贺他。【内容】1.从报纸上看到对方创办公司的消息;2.对方一定努力工作了很多年、积累了很多外贸经验
[originaltext]W:I’msorry,butIcan’tletyoucheckoutthesebooks.M:What
[originaltext]Aforty-year-oldfatheroftwo,SteveVaughttookthefinalst
在经济出现过热,但通货膨胀又不很严重的时候,国家可采取的政策组合为()。A.扩张
ROP4A期病变指()A.周边视网膜有血管区与无血管区之间隆起呈嵴状
防阻块尺寸最小(196mm×178mm×200mm×4.5mm)的护栏防撞级别为
定点生产企业生产假、劣麻醉药品和精神药品的处罚,不正确的是A.取消其定点生产资格
(2019年真题)甲房地产开发公司对一项开发项目进行土地增值税清算,相关资料包括
发生延期事件的工程部位,无论其是否处在进度计划的关键线路上,只有当所延长的时间超
根据《建设工程施工劳务分包合同(示范文本)》(GF-2003-0214),关于保
最新回复
(
0
)