首页
登录
职称英语
The 35 percent of African-American youth living in poverty are the most visi
The 35 percent of African-American youth living in poverty are the most visi
游客
2023-08-28
69
管理
问题
The 35 percent of African-American youth living in poverty are the most visible victims of what is often called the achievement gap. But black children of all socioeconomic levels perform worse on national tests and graduate in fewer numbers than their white middle-class peers. A 2009 study by the U.S. Department of Education’s National Center for Education Statistics found that African-American students scored, on average, 26 points lower than white students on their reading and math tests.
Some say, as Harvard psychologist Richard J. Herrnstein and American Enterprise Institute political scientist Charles Murray did in their 1994 book, The Bell Curve, that the cause is genetic. And though The Bell Curve has been discredited in scientific circles, the idea that IQ is somehow linked to race has been slow to retreat.
Others, like Cornell University researchers Gary Evans and Michelle Schamberg, believe that "physiological stress is a plausible model for how poverty could get into the brain and eventually interfere with achievement," as they wrote in Proceedings of the National Academy of Sciences. Our best efforts at narrowing the gap nationally — think No Child Left Behind — haven’t worked.
But locally, there are now signs of hope. At the Harlem Children’s Zone’s Promise Academy charter schools, at least 91 percent of third graders scored at or above grade level on a statewide math test in 2008, outperforming the average scores of both black and white children in New York City and New York State.
What the HCZ does is first recognize that the amelioration(改善)of poverty does not begin and end with an excellent education, but also requires a full belly, parental education, safety, advocacy, and the expectation that every student will succeed. "We help parents and kids through the system," HCZ founder Geoffrey Canada says. "We get them past every hindrance put in their way, whether it be at home or with social services. We can advocate on a child’s behalf, whether it be at home or in the classroom or with the juvenile justice system."
Indeed, the HCZ starts early: it provides new parents with a Baby College to teach parenting skills during the crucial first three years of a child’s life and a preschool Gems program, where kids learn not only French and Spanish but healthy eating habits to combat childhood obesity.
The Zone also offers the HCZ Asthma Initiative to provide medical care and education to families, thus drastically cutting down on the number of school days missed by students suffering from asthma(哮喘). And it has a network of afterschool programs that teach media literacy, karate(空手道), and computer skills. It’s called the pipeline — once families enter, it’s hoped that they’ll stay until their child graduates from college. The idea is to create a safety net woven so tightly that kids can’t slip through. [br] According to the passage, the purpose of HCZ’s black education is to______.
选项
A、offer students an integrated system
B、reduce the number of asthmatic children
C、get rid of poverty at the first place
D、set up a network to protect students from hazards
答案
A
解析
根据题干中的the purpose将本题出处定位到末段末句。该句提到,HCZ是想创造一个安全网络,让它织得足够紧密,这样孩子们就不会落下。文中提到HCZ所做的事情包括:为新爸爸新妈妈们开设婴儿学院:提供学前精华课;开展HCZ哮喘计划;拥有一套课外活动体系,教授媒介知识、空手道以及计算机技能。结合HCZ所做的事情可知,HCZ想创造的安全网络其实是一个综合系统,包括各个方面的内容,故答案为[A]。[B]是HCZ哮喘计划的作用。HCZ提到改善贫困状况,但并未说要把摆脱贫困放在首位,故排除[C]。[D]项是针对a safety net设的干扰项。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2965482.html
相关试题推荐
[originaltext]AbouttwopercentofthepopulationoftheUnitedStatesiso
[originaltext]AbouttwopercentofthepopulationoftheUnitedStatesiso
[originaltext]Nolivingcreature,plantoranimal,canexistincompleteis
[originaltext]Nolivingcreature,plantoranimal,canexistincompleteis
[originaltext]W:Thisapartmentconsistsoftwobedrooms,alivingroomwitha
[originaltext]W:Thisapartmentconsistsoftwobedrooms,alivingroomwitha
[originaltext]W:Thisapartmentconsistsoftwobedrooms,alivingroomwitha
Everylivingthinghaswhatscientistscallabiologicalclockthatcontrols
Everylivingthinghaswhatscientistscallabiologicalclockthatcontrols
Everylivingthinghaswhatscientistscallabiologicalclockthatcontrols
随机试题
【B1】[br]【B20】A、overconfidenceB、overweightC、overconsiderateD、overproduceA文章
500kV线路装设高压并联电抗器应考虑的条件有()。A.在500kV电网中,正
治外感表证,项背强痛,最宜选用的药物是:A.桑叶 B.菊花 C.柴胡 D.
关于市场有效性,以下表述错误的是()。A.根据时间维度把信息划分为:历史
依据《关于解决国家和他国国民之间投资争端的公约》建立的“解决投资争端的国际中心”
一般资料:来访者,女性,51岁,高级职员,身高1.53米,体重79公斤。 来访
女,36岁。近中阻生,拟在局部麻醉下拔除左下,口内法进行下牙槽神经阻滞麻醉后患者
某一大型集团企业在某地取得了某区块采碳资源探矿权,且勘探完成并提交地质资源勘探报
患者1个月前发热、胸痛、咳嗽,有大量脓痰,经抗感染治疗小见好转,1周前咳嗽加重,
女,60岁。心悸、多汗、消瘦2年。症状加重伴咽痛、发热1周,恶心、呕吐、腹泻1天
最新回复
(
0
)