首页
登录
职称英语
[originaltext] Jane Brown’s been married for 12 years. She has three childre
[originaltext] Jane Brown’s been married for 12 years. She has three childre
游客
2023-08-28
85
管理
问题
Jane Brown’s been married for 12 years. She has three children and lives in the suburb outside Columbus, Ohio. When her youngest child reached school age, Jane decided to go back to work.(26)She thought that she should contribute to the household finances. Her salary could make the difference between the financial struggle and a secure financial situation for her family. Jane also felt bored and frustrated in her role as a homemaker and wanted to be more involved in life outside her home. Jane was worried about her children’s adjustment to this new situation. But she arranged for them to go stay with a woman nearby after school each afternoon. They seem to be happy with the arrangement.(28)The problem seems to be between Jane and her husband, Bill.(27)When Jane was at home all day, she was able to clean the house, go grocery shopping, wash the clothes, take care of the children and cook two or three meals each day. She was very busy, of course, but she succeeded in getting everything done. Now these same things need to be done. But Jane has only evenings and early mornings to do them. Both Jane and Bill are tired when they arrive home at 6 p. m. Bill’s accustomed to sitting down and reading the paper or watching TV until dinner is ready. This is exactly what Jane feels like doing. But someone has to fix dinner and Bill expects that to be Jane. Jane’s becoming very angry at Bill’s attitude.(29)She feels that they should share the household jobs. But Bill feels that everything should be the same as it was before Jane went back to work.
26. Why did Jane want to go back to work?
27. How did Jane spend her days before she went back to work?
28. What problem arose when Jane went back to work?
29. What does the story try to tell us?
选项
A、She was bored with her idle life at home.
B、She was offered a good job by her neighbour.
C、She wanted to help with the family’s finances.
D、Her family would like to see her more involved in social life.
答案
C
解析
目的原因题。短文开头提到,当Jane最小的孩子到了上学的年纪时,她决定重新去工作,她认为她应该对家庭的经济方面有所贡献。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2963874.html
相关试题推荐
[originaltext]Thehomeisthecentralfocusofmostyoungpeople’slivesin
[originaltext]Thehomeisthecentralfocusofmostyoungpeople’slivesin
[originaltext]Hello,IamHarrietSmith.AstheeditorofTheVoice,I’dli
[originaltext]Hello,IamHarrietSmith.AstheeditorofTheVoice,I’dli
[originaltext]Objectsthatarevibratingmakesounds.Rhythmicsoundvibrati
[originaltext]M:You’regoingtoSoutheastAsiancountriesforaholidaysoon,
[originaltext]M:You’regoingtoSoutheastAsiancountriesforaholidaysoon,
[originaltext]M:Howisyourtermpapercomingalong?W:Ihavejustfinishedt
[originaltext]M:Howisyourtermpapercomingalong?W:Ihavejustfinishedt
[originaltext]Forcenturies,parrotshavebeenprizedpetsbecauseoftheir
随机试题
"Accordingtothemost______records,mydearchildren,"saidGrandfather,"the
Forthispartyouareallowed30minutestowriteacompositionentitledLifein
Childdevelopmentspecialistsbelievethat,inconfiningbabiesmuchofthetime
Competitionwithresearchinuniversitiesisveryharmfultoteaching.There
TheCarnegieFoundationreportsaysthatmanycollegeshavetriedtobe"all
小乐是某中学初三学生。临近中考,学校进行了一场摸底考试,并划分了分数线,规定凡低
A.蜜丸B.水丸C.片剂D.散剂E.胶囊剂贮存时应防霉变、防粘连,防破裂或软化,
提出认知结构学习论的心理学家是()。 A.奥苏贝尔B.布鲁纳C.加涅D
三秽是指A.赫依、希日、巴达干 B.肉、脂、骨 C.土、水、气 D.重、寒
根据城镇土地使用税纳税人的相关规定,下列说法正确的有()。A.个人拥有土地
最新回复
(
0
)