首页
登录
职称英语
[originaltext] Hello, I am Harriet Smith. As the editor of The Voice, I’d li
[originaltext] Hello, I am Harriet Smith. As the editor of The Voice, I’d li
游客
2023-08-30
70
管理
问题
Hello, I am Harriet Smith. As the editor of The Voice, I’d like to introduce you to our campus daily. We need volunteers to assist us in keeping our student body informed through our newspaper.
Experiences are absolutely necessary, and writing and typing skills are also important. We need people to rewrite articles, to type and to proofread. We’d also need a good photographer. Although many of our staff members are journalism majors, we also have several engineers and pre-law students working for us. Since The Voice comes out five days a week, we need excellent students who know how to budget their time efficiently.
Good grades are a prerequisite for working on the paper. There is some money for salaries, depending on how involved you get with the paper, but don’t expect to get rich. This isn’t something for the money. Mostly it’s just for fun.
Anyone who is interested in joining the staff should speak to me immediately after the meeting. Be prepared to start right away. The first issue goes to press tomorrow.
选项
A、Typing skills.
B、Experience in journalism.
C、Being a qualified student.
D、Lots of money.
答案
B
解析
细节推断题 从文中提到的experiences are absolutely necessary可以推断有足够经验是最重要的。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2971970.html
相关试题推荐
[originaltext]W:You’renotgoingtomakethecall,areyou?Aren’tyougoingt
[originaltext]W:You’renotgoingtomakethecall,areyou?Aren’tyougoingt
[originaltext]W:You’renotgoingtomakethecall,areyou?Aren’tyougoingt
[originaltext]W:You’renotgoingtomakethecall,areyou?Aren’tyougoingt
[originaltext]M:I’mlookingforanunfurnishedtwo-bedroomapartment.Butall
[originaltext]M:I’mlookingforanunfurnishedtwo-bedroomapartment.Butall
[originaltext]M:I’mlookingforanunfurnishedtwo-bedroomapartment.Butall
[originaltext]M:I’mlookingforanunfurnishedtwo-bedroomapartment.Butall
[originaltext][26]BothJohnandSuejoinedthestaffofasuccessfulpublicre
[originaltext][26]BothJohnandSuejoinedthestaffofasuccessfulpublicre
随机试题
Imaginebeingaskedtospend12orsoyearsofyourlifeinasocietywhichcon
SANTEE,CALIF--WhennewsbrokeaboutthemayhemandkillingatSantanaHigh
A—TrafficregulationJ—ZebrastripesB—PoliceboxK
福利welfare
下列化合物中SN1和SN2都比较容易的是( )。 A.PhCH2Br B.
治疗缺铁性贫血脾气虚弱证,应首选A.香砂六君子汤 B.八珍汤 C.四神丸
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
某固定资产原值为160万元,预计净残值率为10%,使用年限为8年,采用年限平均法
肝硬化腹水形成的主要原因是A:血液黏稠度增加 B:血容量增加 C:贫血 D
某企业8月1日库存甲材料200千克,单位成本40元;8月甲材料
最新回复
(
0
)