首页
登录
职称英语
[originaltext] (16)If you take out a student loan to help pay for college,
[originaltext] (16)If you take out a student loan to help pay for college,
游客
2023-08-24
71
管理
问题
(16)If you take out a student loan to help pay for college, you’re going to have to pay back the money you borrow plus the interest. And with college getting more expensive, more students are turning to loans to help pay for it.(17)One government official has a couple of plans that he thinks will help students manage their student loan debt. He talked about them during a speech in Denver, Colorado yesterday. The first plan deals with how loans get repaid, specifically, how much you pay and for how long.(17)Congress already passed this, which is scheduled to start in September. But the President wants it sooner. The other plan would let students who have multiple loans combine them in a one-repayment program, in which way they might be able to get a break on the loans’ interest rates. Something to keep in mind,(18)we’re only talking about government loans. A lot of students have got loans from private companies and those students wouldn’t benefit from this.(18)Also this covers new loans. If you’ve already borrowed money, nothing will change. And if you’re behind on your loan repayments, you won’t be able to be part of this program. The bad news, college costs thousands of dollars a year. The good news, many students get scholarships or grants to help pay for it. We’re asking about this on our blog today. Tell us about what you will do to cover your college cost. Will you work your way through, get a student loan, or is your family saving up?
16. How much should the students repay if they take out a loan for college?
17. What can we learn about the plans?
18. What kind of students can benefit from these plans?
选项
A、Government officials are against these plans.
B、These plans will increase students’ pressure.
C、The President disagrees with Congress.
D、The President supports the first plan.
答案
D
解析
短文中提到,就缓解学生的还款压力这一问题,一名政府官员提出若干计划,国会已经通过了第一条,并确定了执行时间,但总统希望尽早实施。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2953770.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Iwasshockedtohearyourwife’sillness.Isshegoingtobe
[originaltext]Wouldyoutrustarobottoparkyourcar?Thequestionwillc
[originaltext]Wouldyoutrustarobottoparkyourcar?Thequestionwillc
[originaltext]Wouldyoutrustarobottoparkyourcar?Thequestionwillc
[originaltext]Alcoholismisaseriousdisease.NearlyninemillionAmerican
[originaltext]Arecentstudyshowsthatmeatconsumptionisoneofthemain
[originaltext]Arecentstudyshowsthatmeatconsumptionisoneofthemain
[originaltext]W:Rockstarsnowfaceanewhazard—voiceabuse.(22)Afterlastwe
[originaltext]W:Rockstarsnowfaceanewhazard—voiceabuse.(22)Afterlastwe
[originaltext]M:Sowhat’sthenextthingontheagenda.Mary?W:Well,it’sth
随机试题
Traditionally,localmidwiveswould______allthebabiesinthearea.A、deliverB、
AnneHechehasprovenherselfanexceptionalactressinfilm,televisionand
【B1】[br]【B2】A、collectsB、fundsC、fussesD、focusesD由But可知这句话是与上一句进行比较,讲arthis
AudienceAwarenessofWritingI.Introduction—audience
根据《互联网药品交易服务审批暂行规定》,下列叙述错误的是A、互联网药品交易服务包
张力性气胸最确切的诊断依据是A.广泛而严重的皮下气肿 B.伤侧肺呼吸音消失
第一个系统地研究儿童道德判断发展的心理学家是()。A、皮亚杰 B、柯
人民法院受理案件后,下列说法错误的有:()A.对当事人没有争议且符合督促程
建设工程项目全过程质量控制的关键环节是()。A.设计质量控制 B.施工质量控制
最新回复
(
0
)