首页
登录
职称英语
[originaltext] A recent study shows that meat consumption is one of the main
[originaltext] A recent study shows that meat consumption is one of the main
游客
2023-08-28
90
管理
问题
A recent study shows that meat consumption is one of the main ways that humans can damage the environment, second only to the use of motor vehicles. So how can eating meat have a negative effect on the environment? For a start, all animals, such as cows, pigs and sheep, release a gas named methane, which is the second most common greenhouse gas after carbon dioxide. Many environmental experts now believe that methane is more responsible for global warming than carbon dioxide. It is estimated that 25% of all methane released into the atmosphere comes from farm animals. Another way in which meat production affects the environment is through the use of water and land. 2 500 gallons of water are needed to produce one pound of beef, whereas 20 gallons of water are needed to produce one pound of wheat. One acre of farmland used for raising cows can produce 250 pounds of beef. One acre of farmland used for crop production can produce 15 000 pounds of tomatoes. Many people now say the benefits of switching to vegetarian diet, which excludes meat and fish, not just for health reasons, but also because it plays a vital role in protecting the environment.(31)However, some nutritionists advise against switching to a totally strict vegetarian diet. They believe such a diet which includes no products from animal sources can be deficient in many of the necessary vitamins and minerals our bodies need.(32)Today many people have come to realize that to help the environment and for the human race to survive, more of us will need to become vegetarian.
30. What does the recent study show?
31. What do some nutritionists say about the strict vegetarian diet?
32. What does the speaker think more people need to do?
选项
A、It takes time for the human body to get used to it.
B、It lacks the vitamins and minerals essential for health.
C、It enhances immunity to certain diseases.
D、It helps people to live a much longer life.
答案
B
解析
事实细节题。短文最后提到,一营养学家不建议完全素食,因为他们认为完全素食会使人体缺乏必要的维生素和矿物质。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2963701.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Thestrikeattheporthasheldupourexportordersfortwow
[originaltext]M:Thestrikeattheporthasheldupourexportordersfortwow
[originaltext]Parentsandkidstodaydressalike,listentothesamemusic,and
[originaltext]Parentsandkidstodaydressalike,listentothesamemusic,and
[originaltext]Parentsandkidstodaydressalike,listentothesamemusic,and
[originaltext]Howdoyourisetothetopinbusiness?Whatpersonalqualiti
[originaltext]Theproblemsthatcomewithhighlevelsofstresscancauses
[originaltext]W:Hi,Jack.Tomorrow’sthebigday!Youmustbeexcitedaboutgo
[originaltext]W:Hi,Jack.Tomorrow’sthebigday!Youmustbeexcitedaboutgo
[originaltext]W:Asawell-knownpublicspeaker,canyougiveussomesuggestions
随机试题
AmongthegreatMiddleEnglishpoets,GeoffreyChaucerisknownforhisproducti
在人际关系问题上我们不要太浪漫主义。人是很有趣的,往往在接触一个人时首先看到的都是他或她的优点。这一点颇像是在餐馆里用餐的经验。开始吃头盘或冷碟的时候,
Theideaofusingyourdishwashertocookamealhasbeenaroundsincethe’
下述表现不符合急性溶血的是A.肾衰竭休克 B.棕红色乃至酱油色尿 C.寒战、
认为“健全的精神寓于健康的身体”的是()。A.高尔霍夫尔 B.洛克 C.卢
患者男性,查体发现尿糖5g/L,以下错误的是A.询问是否服用丙磺舒 B.查24
男性,27岁,室间隔缺损20年。1个月来出现不规则发热,体温37.5℃左右。入院
动脉血氧分压降低时引起呼吸加强的主要机制是A.刺激颈动脉体感受器 B.刺激主动
A.基牙的远、近缺隙侧均有明显的倒凹 B.基牙向缺隙方向倾斜时所画出的观测线
根据基坑平面的大小与深度、土质、地下水位高低与流向、降水深度要求,轻型井点可以
最新回复
(
0
)