首页
登录
职称英语
[originaltext] Good afternoon. I’m here today to talk to you about a career
[originaltext] Good afternoon. I’m here today to talk to you about a career
游客
2023-08-21
48
管理
问题
Good afternoon. I’m here today to talk to you about a career with our airline. We’re especially interested in recruiting people to fill openings for flight attendants.
First of all, to work as a flight attendant with us, you must be accepted into our training program and with so many people applying, it’s not easy to be selected. From the thousands of applications that we receive annually, we choose fewer than a thousand people for training. So, we require experience serving the public: and it also helps if you’ve earned some college credits.
Also, not everybody who gets accepted into the training program makes it through.
The course meets six days a week for five weeks. The training includes extensive classroom work in such subjects as first aid and passenger psychology as well as practical training in flight procedures and meal service. A lot of our graduates say that our flight attendants develop the skills of a nurse, a headwaiter, and a public relations executive! But, as a flight attendant myself, I can say that all of the hard work is worth it. Of course, I get to travel throughout the country, and the airline pays all of my expenses while I’m away from my base station. And, what I like best of all is that I’ve made friends with people from all over the country!
5. What is the purpose of the talk?
6. According to the speaker, what are applicants to the training program required to have?
7. What subject matter does the speaker mention is included in the training?
8. Why does the speaker mention headwaiters?
9. What does the speaker like most about her job?
选项
A、The high salary.
B、The free college tuition.
C、The chance to meet people.
D、The opportunity for advancement.
答案
C
解析
说话者谈到,这份工作的好处是可以免费旅行,但她最喜欢的一点却是自己可以因此而结交来自全国各地的朋友,正确答案是C。其他三项听力材料中没有提及。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2944282.html
相关试题推荐
[originaltext]Peoplenowadaysseemtohavethesensethattheirtimehasbec
[originaltext]Peoplenowadaysseemtohavethesensethattheirtimehasbec
[originaltext]Monarchbutterflies,thelargeoriginblackinsects,areacom
[originaltext]Monarchbutterflies,thelargeoriginblackinsects,areacom
[originaltext]W:So,possiblelocationsfortheplant.First,thebasicfacilit
[originaltext]W:So,possiblelocationsfortheplant.First,thebasicfacilit
[originaltext]W:So,possiblelocationsfortheplant.First,thebasicfacilit
[originaltext]W:So,possiblelocationsfortheplant.First,thebasicfacilit
[originaltext]M:Goodmorning,madam!CanIhelpyou?W:Oh,Idohopeso.Iha
[originaltext]M:LookatthelowpricesonthesefashionableTVsets.Something
随机试题
Wehavenotfixedthedate______weshallstartourholidays.A、andB、thatC、when
PASSAGEONEThelaunchofiPhone.根据第六段前两句可知,现在,我们想让技术时刻在自己身边。智能手机和平板电脑的时代开始于2007年
[originaltext]W:I’vejustbeenreadinganarticleonbiotherapy.M:Biotherapy
Theabilitytostoreknowledgemakescomputersdifferentfromeveryothermachin
能使基础体温升高0.3~0.5℃的激素为A、雌二醇 B、雌酮 C、孕酮
下列各项,属于我国古代学习、吸收了外国经济文化成果的是( )。①《缀术》②
(2022年真题)在“为爱出发”亲子小组中,社会工作者小曹邀请组员分享亲子互动故
企业的三类财务报表分别反映企业营运情况的不同方面,故从不同角度反映了企业的经营状
药师在预防物质滥用及患者教育工作中的作用A.充分考虑药物相互作用及药物对疾病的影
男性,48岁。突发呼吸困难,胸痛,晕厥,查体:颈静脉充盈,肺动脉瓣区第二心音亢进
最新回复
(
0
)