首页
登录
职称英语
[originaltext]W: So, possible locations for the plant. First, the basic facilit
[originaltext]W: So, possible locations for the plant. First, the basic facilit
游客
2023-08-24
82
管理
问题
W: So, possible locations for the plant. First, the basic facilities for the region are generally very good. At least between the three main cities, Bilbao, Victoria in the south and Suns Bastion. There is now a fast train link to the south of France and to the rest of Spain. Are there improvements affect Bilbao principally? But, the whole region benefits. First, the port area has been completely modernized and relocated. And airport has also been extended. So the basic facilities are good.
M: Right. So, are we in a position to choose one of these cities?
W: Well, let’s not rush into anything. I think it’ll be a bad idea to assume we’re going to choose a city. It might be better to think about one of the smaller towns.
M: Smaller places. Yes. So, should we get details on the possible places?
W: Yes. We could do that. But, we need, I think, first, to check a few things. For example, tax benefits, grants, and anything like that. For locating to a smaller place, not one of the main cities, then we can make a better decision.
M: Yes, I agree. You’ve talked about the improved transport links in Bilbao. What about the links to the smaller towns? If it’s a mountainous or hilly reign, it could take an hour or more for a truck to reach a main road. So I think we need to look specifically at the train and road links for smaller towns.
W: Yes. You’re right. Road and rail and financial position.
12. What are the speakers discussing?
13. What does the woman say about Bilbao, Victoria and Suns Bastion?
14. What does the woman think they should do?
15. What is the man concerned about?
选项
A、Their road link to other European countries is fast.
B、They are all located in the south of France.
C、They are very close to each other.
D、Their basic facilities are good.
答案
D
解析
对话开头女士就一直在讲解选址的一些细节,后面提到Bilbao,Victoria以及Suns Bastion,女士首先提到交通、现代化程度,然后提到基础设施都很好,故答案为D)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2954234.html
相关试题推荐
[originaltext]IntheU.S.today,thecostofhousingisveryhigh.Itisco
[originaltext]Themostobviousdifferencebetweenradioandtelevisionist
[originaltext]Themostobviousdifferencebetweenradioandtelevisionist
[originaltext]Notlongagoitwasassumedthatthedangersmanwouldmeeti
[originaltext]M:Howareyournewneighbors?W:Theyseemniceenough,butthey
[originaltext]M:Howareyournewneighbors?W:Theyseemniceenough,butthey
[originaltext]W:Goodafternoon.CanIhelpyou?M:Yesplease.I’mlookingfor
[originaltext]W:Goodafternoon.CanIhelpyou?M:Yesplease.I’mlookingfor
[originaltext]W:MaybeweshouldtakeFrontStreetthismorning.Theradioanno
[originaltext]W:MaybeweshouldtakeFrontStreetthismorning.Theradioanno
随机试题
Humanity’sprimaleffortstosystematizetheconceptsofsize,shapes,andn
[originaltext](13)It’snoaccidentthatmostgasstationshaveconvenience
Atthebottomoftheworldliesa【B1】______continentstillwrappedintheIc
IntheUnitedStates,charterschoolsprovidealternativesto"regular"public
SexisminEnglishSexisminEnglishlanguageref
Hormonelevel—andhenceourmoods—maybeaffectedbytheweather.Gloomy
TheSacrificeatMasadaOnediscoveryalwaysleadsto
以下关于劳务关系特征的表述,不正确的有( )。A.劳务关系主体具有不特定性
基层群众自治制度是我国政治制度体系中的重要组成部分,我国的基层群众自治组织主要包
根据《关于建立国家基本药物制度的实施意见》,政府办基层医疗卫生机构配备使用的基本
最新回复
(
0
)