首页
登录
职称英语
[originaltext] (20)We reported about a study that showed eating even a litt
[originaltext] (20)We reported about a study that showed eating even a litt
游客
2023-08-20
64
管理
问题
(20)We reported about a study that showed eating even a little less salt could greatly help the heart. The study was published in the New England Journal of Medicine. The scientists used a computer model to predict how just three grams less salt a day would affect heart disease in the United States. The scientists said the results would be 13% fewer heart attacks, 8% fewer strokes, 4% fewer deaths and 11% fewer new cases of heart disease. They and public health professionals in the United States are interested in a national campaign to persuade people to eat less salt. However, some scientists say such a campaign is an experiment with the health of millions of people. Michael is among the critics. He is a high blood pressure expert.(21)He says that eating less salt results in lower blood pressure. But he says studies have not clearly shown that lowering salt means fewer heart attacks or strokes. And he says salt has other biological effects. He says calling for reductions in the national diet could have good effects, but it could also have harmful results and there is not enough evidence either way. Another critic is David, a nutrition and kidney disease expert. He and his team looked at large studies of diets in 33 countries.(22)They found that most people around the world eat about the same amount of salt. Most of them eat more salt than American health officials advise. David says the worldwide similarity suggests that a person’s brain might decide how much salt to eat.
20. What can we learn from the study?
21. What does high blood pressure expert Michael imply?
22. What does nutrition expert David find?
选项
A、Most people consume similar amount of salt.
B、Americans eat less salt than the others.
C、Different people eat different amount of salt.
D、Salt is relevant to people’s health.
答案
A
解析
事实细节题。本题问的是营养专家David发现了什么。短文在末尾部分讲述了营养和肾病专家David的研究,他发现世界上大多数人食用盐的量大致相同。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2941970.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Hello.I’mcallingtoseeifthesummerpositionyouadvertise
[originaltext]M:Hello.I’mcallingtoseeifthesummerpositionyouadvertise
[originaltext]M:Hello.I’mcallingtoseeifthesummerpositionyouadvertise
[originaltext]M:Hello.I’mcallingtoseeifthesummerpositionyouadvertise
[originaltext]M:Hello.I’mcallingtoseeifthesummerpositionyouadvertise
[originaltext]Isyourfamilyinterestedinbuyingadog?Adogcanbeahappya
[originaltext](20)ThelivingconditionsforthepoorandforimmigrantsinNew
[originaltext]TheAfricanancestorsoftoday’sblackAmericanswerebroughtto
[originaltext]TheAfricanancestorsoftoday’sblackAmericanswerebroughtto
[originaltext]M:Excuseme.Areyougoingtobuyconcerttickets?W:Yes,Iam.
随机试题
HisgrandfathermadearealdifferencetohislifebyleavinghimagenerousA、le
RisingInequalityIsHoldingBacktheU.S.Economy[A]Inannoun
【题目来源】5月19日下午湖北省武汉市结构化面试考题 【考题一回顾】触网
关于颈丛神经,下列哪项错误A.颈丛深支支配颈部深肌、肩胛提肌、舌骨下肌群和膈肌
“手舞足蹈”“怒发冲冠”都是对下列哪种状态的描述()A.心境 B.应激 C.
从A市到B市的航班每周一、二、三、五各发一班。某年2月最后一天是星期三。问当年从
镇总体规划的成果包括( )。A.规划文本和主要图纸及附件 B.城镇体系规划文
阵发性室性心动过速无明显血流动力学障碍者,治疗时首选 A.利多卡因B.胺碘酮
下列交易活动中,属于正向基差套利的是()。A:同时买入股指成份股和股指期货合约
关于投资回收期的说法,正确的有( )。A.静态投资回收期就是方案累计现值等于零时
最新回复
(
0
)