首页
登录
职称英语
Home-schooling is on the rise in recent years all over America. So there is cert
Home-schooling is on the rise in recent years all over America. So there is cert
游客
2023-08-01
59
管理
问题
Home-schooling is on the rise in recent years all over America. So there is certainly an ideological (意识形态的)edge to many home-schoolers. But do not be misled. First, this is a bottom-up movement with parents of whatever political stripe making individual decisions to withdraw their children rather than following orders from higher up. Second, the movement has a utilitarian (功利主义的) edge.
Home-schoolers simply believe that they can offer their children better education at home. One-to-one tuition, goes the argument, enables children to go at their own pace, rather than at a pace set for the convenience of teaching unions. And children can be taught "proper" subjects based on the Judeo-Christian tradition of learning, rather than politically correct flimflam (胡说). This sounds backward-looking, but home-schoolers claim that technology is on their side. The internet is making it ever easier to teach people at home, ever more teaching materials are available, and virtual communities now exist that allow home-schoolers to interchange information.
The other factor working in home-schooling’s favor is its own success. Many parents have been nervous about home-schooled children being isolated. With almost every town in America now boasting its own home-schooling network, that worry declines. Home-schooled children can play baseball with other home-schooled children; they can go on school trips; and so on.
What about academic standards? The home-schooling network buzzes with good news: a family with three home-schooled children at Harvard; a home-schooler with a bestselling novel; first, second and third place in the 2000 National Spelling Bee; a first university for home-schooled children. Systematic evidence is more difficult to find.
There are certainly signs that home-schoolers are thriving. One recent survey by the HSLDA showed that three-quarters of home-educated adults aged 18-24 have taken college-level courses compared with 46% of the general population. But this is hardly conclusive. Home-schoolers do not have to report bad results. Moreover, home-schoolers may simply come from the more educated part of the population.
Yet these arguments point to change in the way the debate is unfolding. It is no longer about whether home-schooled children are losing out, but whether they are doing unfairly well. "Maybe we should subcontract all of public education to home-schoolers," Bill Bennett, Mr. Reagan’s education secretary, once made fun of it. That looks unlikely. But America’s home-schoolers represent an attack on public education that teachers everywhere should pay attention to.
选项
A、are better educated than before
B、are freed from their career to teach their children
C、are willing to educate their children themselves
D、are afraid their children would be harmed by school crimes
答案
C
解析
由题干中的rising定位到原文首段首句Home-schooling is on the rise in recent years all over America。[精析] 原文首段定位句下文解释说,首先,这是一个自下而上的运动,不论家长的政治派别是什么,他们自主决定把孩子放在家里教育,而不是听从上面的命令这样做。这说明在家学习的学生越来越多的原因不是家长受别人逼迫,而是他们乐意自己教育孩子。故C)“越来越多的家长乐意自己教育自己的孩子”与之相符,为正确答案。[排除干扰] A)“越来越多的家长受到更好的教育”,下文说可能存在这样的情况,但只是推测;B)“越来越多的家长辞职以教育自己的孩子”和D)“越来越多的家长担心自己的孩子会受校园犯罪灼伤害”在原文均没有涉及,故都排除。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2888279.html
相关试题推荐
Themajorityofpeople,aboutnineoutoftenareright-handed.Uptorecent
[originaltext]M:WhatisthemostpopularthingrecentlyinThailand?W:Nowada
Recentresearchhadclaimedthatanexcessofpositiveionsintheaircould
[originaltext]Inrecentyears,linguists(语言学家)andlanguageteachershaveb
[originaltext]Inrecentyears,linguists(语言学家)andlanguageteachershaveb
【B1】[br]【B10】[originaltext]RecentlyagroupofSwedishresearchscientist
【B1】[br]【B9】[originaltext]RecentlyagroupofSwedishresearchscientists
【B1】[br]【B8】[originaltext]RecentlyagroupofSwedishresearchscientists
【B1】[br]【B7】[originaltext]RecentlyagroupofSwedishresearchscientists
【B1】[br]【B4】[originaltext]RecentlyagroupofSwedishresearchscientists
随机试题
_________yourhomeworkandmakesurethatyoudon’t_________anymistakes.A、Do;d
男性,48岁。右上腹疼痛半年,加重伴上腹部包块1个月。半年前无明显诱因出现右上腹
B每一横行有两副图形的小圆在三角形的内部,一幅图形的小圆在三角形的外部,排除AC选项。而且小圆按逆时针在三角形的三条边旋转,排除D选项。因此选B选项。
甲购买乙的房屋一套。签约当天,甲支付了全部房款,乙将房屋交付给甲。几天后甲开始装
某日张某家的小狗闯入邻居刘某屋中,将一个瓷瓶撞落摔碎,刘某持棍将小狗赶出房间,张
某公司推出“分蛋糕”业务,对外宣称投资者可以低投资获得高回报且没有任何风险,吸引
第54题答案是__________A.raise B.perform C.a
在智力技能形成的过程中,依据智力活动的实践模式,以展开的、外显的方式付诸实施的阶
导致信用供给过度的具体原因有很多方面,包括()。A.财政赤字 B.财政盈余
下列要求中,不属于监理工作规范化要求的是()。A.工作的时序性 B.职责分工的
最新回复
(
0
)