首页
登录
职称英语
【B1】 [br] 【B2】 [originaltext]A battle has been going on over who governs the Int
【B1】 [br] 【B2】 [originaltext]A battle has been going on over who governs the Int
游客
2023-07-31
58
管理
问题
【B1】 [br] 【B2】
A battle has been going on over who governs the Internet, with America demanding to maintain a key role in the network it helped create and other countries demanding more control. The European commission is warning that if a deal cannot be reached at a meeting in Tunisia next month the Internet will spilt apart.
At issue is the role of the US government in overseeing the Internet’s address structure, called the domain name system (DNS), which enables communication between the world’s computers. It is managedby the California-based, not-for-profit Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (Icann) under contract to the US department of commerce.
A meeting of officials in Geneva last month was meant to formulate a way of sharing Internet governance which politicians could unveil at the UN-sponsored World Summit on the Information Society in Tunis on November 16-18. A European Union plan that goes a long way to meeting the demands of developing countries to make the governance more open collapsed in the face of US opposition.
Viviane Reding, European IT commissioner, says that if a multilateral approach cannot be agreed; countries such as China, Russia, Brazil and some Arab states could start operating their own versions of the Internet and the ubiquity that has made it such a success will disappear. The US argues that many of the states demanding a more open Internet are no fans of freedom of expression.
The US government, which funded the development of the Internet in the 60s, said in June it intended to retain its role overseeing Icann, reneging on a pledge made during Bill Clinton’s presidency. Since Icann was created, the US commerce department has not once disturbed with its decisions.
选项
答案
reached
解析
此题主要考查特定动词reach的被动语态形式。解题关键是要抓住句中的“cannot be”。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2886241.html
相关试题推荐
[originaltext]Moderator:Goodmorning,ladiesandgentlemen.Itgivesm
[originaltext]Goodmorning,everyone.Today,I’dliketotalkabouttherel
[originaltext]Goodmorning,everyone.Today,I’dliketotalkabouttherel
[originaltext]Goodmorning,everyone.TodayI’dliketosaysomethingabout
[originaltext]Whenwemakefriends,itcanhelptohavesomethingincommon
[originaltext]Whenwemakefriends,itcanhelptohavesomethingincommon
[originaltext]Whenwemakefriends,itcanhelptohavesomethingincommon
[originaltext]Whenwemakefriends,itcanhelptohavesomethingincommon
[originaltext]W:Steven,ifIgotoEngland,whichonewouldyousayisthebes
[originaltext]W:Steven,ifIgotoEngland,whichonewouldyousayisthebes
随机试题
Thebooksonmedeskarenotmine:they’re______.A、himB、theirsC、theirB本题考查名词
OnPublicSpeakingI.People’sfrequentresponsetogivi
Whatisthepurposeofthetalk?[br][originaltext]Asaresultofrising
Althoughtherearebodylanguagesthatcancrossculturalboundaries,cultur
下列陈述中正确的有()。A.对应于系统上的每一个网络接口都有一个IP地址
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
绷带包扎的目的
某出版社与一畅销书作者正在洽谈新作出版的事宜,预计出版该书的固定成本总额为70万
图示电路中,测得US1=10V,电流I=10A。流过电阻R的电流I1为( )。
【背景资料】某房地产开发公司与某施工单位签订了一份价款为1000万元的建筑工程施
最新回复
(
0
)